意見反饋
義工

懷孕前後 今日: 24|主題: 67715

跳至
接到威院電話話我唐氏高危,成個心跌左落嚟  

洋房

國民生產總值:72

2019新春慶豚圓

返返下工接到醫院電話,眼淚已經不停流。我今年35,半年前已經試過7週無心跳走左,估唔到今次捱過左12週都無用...

做左T21,宜家等緊報告,心裡很痛打定輸數

王國熱話
乳腺炎令我抑鬱重現
乳腺炎或塞奶救星
兩歲仲奶睡,點戒?
哺乳bra一問

別墅

國民生產總值:741

2019新春慶豚圓 2019勳章

arrman 發表於 19-2-11 21:36
返返下工接到醫院電話,眼淚已經不停流。我今年35,半年前已經試過7週無心跳走左,估唔到今次捱過左12週都 ...

等埋T21先 未必既 都有JM Oscar 高風險 Nifty Pro/T21 出黎無事既

複式洋房

國民生產總值:220

2019新春慶豚圓

返返下工接到醫院電話,眼淚已經不停流。我今年35,半年前已經試過7週無心跳走左,估唔到今次捱過左12週都 ...

唔洗擔心。醫生話每6000個婦女做Ocsar,就有1000個話係假陽性,結果最終只1個係有問題。當初公立打俾我話我係高危,之後有問我有冇喺私家做過啲test,我當時做左nifty pro全部low risk。之後公立叫我信nifty pro報告。

祝一切順利。

forum_user9    發表於 19-2-13 17:59

大宅

國民生產總值:2276

等埋T21先啦, 我那時都係話高危, 醫院有冇話個數比你聽? 1:?
我那時姑娘話頸皮正常, 但驗血後話 high risk.

nifty pro report low risk.
照結構後醫院叫我信 nifty report

珍珠宮

國民生產總值:43379

2019新春慶豚圓

唔好太擔心住,希望一切順利

大宅

國民生產總值:2608

T21先作準 oscar係陳年舊物 又唔準 唔好自己嚇自己

男爵府

國民生產總值:6727

等埋t21 先
之前聯合都話我高危 結果出左t21無事
再返聯合見姑娘
佢只係話因爲高齡拉cruve先叫高危
其實個指數係係正常範圍內
所以唔好自己嚇自己

別墅

國民生產總值:607

2019新春慶豚圓

政府野信唔過呀,唔好太擔心,T21好快有結果嘛?

珍珠宮

國民生產總值:45020

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

睇埋結果先啦,要俾D信心BB

男爵府

國民生產總值:8723

2019新春慶豚圓

高風險唔代表有事呀

洋房

國民生產總值:86

回覆樓主:

唔好自己擔心影響身體住
Oscar 好多假陽性

FB體驗帳戶

國民生產總值:191

前幾日我先有個朋友做唐氏唔過
後來t21報告咩問題都無
唔好太擔心啦樓主

洋房

國民生產總值:72

2019新春慶豚圓

感謝各位安慰,琴晚總算訓著,希望T21 快d 比個答案我

大宅

國民生產總值:1418

2019新春慶豚圓

arrman 發表於 19-2-12 08:37

你幾時做t21? 有無得同診所講催下個報告?

別墅

國民生產總值:741

T21 3-5日有報告 期待收到你既好消息

別墅

國民生產總值:640

高風險唔等於有事呀,樓主等埋T21報告先

別墅

國民生產總值:912

2019新春慶豚圓

唔駛咁擔心,同埋T21一般3至5日就收到報告,唔會拖你好耐

複式洋房

國民生產總值:144

2019勳章

我都係一樣,琴日收到醫院電話話有一樣高風險,我今日先做t21,都要等報告出咗先,我都希望冇事啦,加油呀(emoji)

FB體驗帳戶

國民生產總值:47

2019勳章

回覆樓主:

我果時都係話我高風險,我自己個T21報告又未出,當時嚇死我
最後係全部冇事,negative
所以唔洗咁担心,等埋T21先

別墅

國民生產總值:512

祝福你同BB

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.