親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問知唔知冰雪樂園,定水上樂園好玩?我訂左T K,佢送其中一個入場券

別墅

yp26 發表於 19-2-19 20:37
我4-7/2 大人3999 小朋友 3699

TK全名是什麼?

侯爵府

Candyland 發表於 19-8-6 21:00
請問知唔知冰雪樂園,定水上樂園好玩?我訂左T K,佢送其中一個入場券

我都訂左tk,我揀咗冰雪樂園

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

有沒有人農曆新年去牙,那裡book平牙。

公爵府

2019新春慶豚圓

yp26 發表於 19-2-28 21:34
私人教練港幣2500三小時
團費3999一位大人
包4日3夜住宿,早餐,滑雪用具同衣服

我啱啱訂左機票出年新年去,又要搵雪場嘅住宿,都有考慮大明。但4日3夜$3999一個人,有d貴。

公爵府

2019新春慶豚圓

luppy 發表於 19-9-6 14:25
有沒有人農曆新年去牙,那裡book平牙。

我農曆新年去,前幾日先訂機票酒店。訂左2晚Alpensia Holiday Inn 三人房(1張雙人床+1張單人床),$2064兩晚。

wcpcelia    發表於 4 天前

子爵府

MissMaMa 發表於 19-9-7 07:12

我農曆新年去,前幾日先訂機票酒店。訂左2晚Alpensia Holid ...

我見初一二個d系特別貴...你個價又ok。
但糸米2-3個鐘車程....好似幾遠。

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

MissMaMa 發表於 19-9-7 07:10
我啱啱訂左機票出年新年去,又要搵雪場嘅住宿,都有考慮大明。但4日3夜$3999一個人,有d貴。
...

機票幾錢?

公爵府

2019新春慶豚圓

cattz288 發表於 19-9-7 08:12
機票幾錢?

$1877,大韓,初六或之後都係呢個價

公爵府

2019新春慶豚圓

luppy 發表於 19-9-7 08:11
我見初一二個d系特別貴...你個價又ok。
但糸米2-3個鐘車程....好似幾遠。

我唔係初一二去,今次第三次去Alpensia ,我覺得好玩,今次唔滑雪,只想釣冰魚,同玩其他野。

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

MissMaMa 發表於 19-9-7 08:15
$1877,大韓,初六或之後都係呢個價

要就返學, 就無咁平喇

瑪瑙宮

MissMaMa 發表於 19-9-7 08:16

我唔係初一二去,今次第三次去Alpensia ,我覺得好玩,今次 ...

仲有咩玩? 反而我想去滑雪! 朋友上年去話好少人! 大明太多day trip! 人山人海

公爵府

2019新春慶豚圓

cattz288 發表於 19-9-7 08:23
仲有咩玩? 反而我想去滑雪! 朋友上年去話好少人! 大明太多day trip! 人山人海
...

我之前都有帶小朋友去Alpensia 滑雪,但今次同2個朋友去,我對滑雪興趣不大,所以唔打算滑。Alpensia 算好少人,呢樣幾好。今次會去平昌鱒魚節,亦打算包車,去周邊玩。前幾年去 railbike ,都唔錯。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

瑪瑙宮

MissMaMa 發表於 19-9-7 10:01
我之前都有帶小朋友去Alpensia 滑雪,但今次同2個朋友去,我對滑雪興趣不大,所以唔打算滑。Alpensia 算好 ...

oic! 景色好靚

男爵府

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
粟米沙律 發表於 19-2-12 10:56
共8 日, 中間4日3夜住洪川大明.
好多野玩, 已經預左一日只玩RESORT入面的設備, 都唔夠.
2 日半滑雪, 半日 ...

印象中有泳池,請問冬天佢室內泳池會開嗎?

珍珠宮

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
MissMaMa 發表於 19-9-7 07:12

我農曆新年去,前幾日先訂機票酒店。訂左2晚Alpensia Holid ...

你成日都搵到平野

珍珠宮

MissMaMa 發表於 19-9-7 10:01
我之前都有帶小朋友去Alpensia 滑雪,但今次同2個朋友去,我對滑雪興趣不大,所以唔打算滑。Alpensia 算好 ...

我地上次係 railbike 附近食店食一隻雞, 係用走地雞的, 雞肉彈牙有雞味 ... 超好食 ...

wcpcelia    發表於 4 天前

男爵府

粟米沙律 發表於 19-2-12 10:56
共8 日, 中間4日3夜住洪川大明.
好多野玩, 已經預左一日只玩RESORT入面的設備, 都唔夠.
2 日半滑雪, 半日 ...

聽講洪川大明好多人,多人過Alpensia, 我聖誕去唔知會唔會多人到冇位滑雪...
弘大L7 係咪行幾分鐘到巴士站去洪川大明?

別墅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

見大家多數跟tk,講到service好好咁, 但, 我在facebook問佢地報價,問左兩日都冇反應比我。
starway星程就答得好快, 請問呢兩間邊間好d?
HON

男爵府

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
HONLI 發表於 19-9-13 00:47
見大家多數跟tk,講到service好好咁, 但, 我在facebook問佢地報價,問左兩日都冇反應比我。
starway星程就 ...

我係tk 官網見有whatsapp 聯絡
即覆喎
但報價好貴...
放棄了

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊