使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

講多句....
BK如果任何版面可馬上一按就可即入討論區內任何sub-section 就最好。例如, 個人中心

公爵府

開心吸收勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

想要返舊牌

測試版唔好用!
用手機睇,禁入個post只可以睇到第1頁,無按扭禁去下一頁!
「A十/一」唔知有咩用!
唔小心禁左粒星,原來係bookmark, 想取消又唔知點禁

俾返舊牌我!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

用手機睇,禁入個post只可以睇到第1頁,無按扭禁去下一頁!
「A十/一」唔知有咩用!

你好,謝謝您的寶貴意見。
內容頁下方的功能鍵,包括 : 收藏 / 字體大小 / 往前一頁 / 跳頁 / 往後一頁 / 回覆 ( 如下圖 )

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

bookmark, 想取消又唔知點禁

點按右上角【頭像】到我的首頁,點按【收藏】,在該收藏主題內點按【X】

公爵府

開心吸收勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 特派員 的帖子

我用手機睇,見唔到去下一頁的按扭 x一x

管理員

grace0222 發表於 19-2-20 12:37
回覆 特派員 的帖子

我用手機睇,見唔到去下一頁的按扭 x一x

你好,煩請提供以下資料
-手機型號
-手機作業系統版本
-所使用瀏覽器及版本
-相關版面的截圖
謝謝 !

男爵府

討論區既post以前可以直接揀最後一頁,而家mobile版冇得揀
另外,明明已經到最後一頁但係都仲顯示左右箭嘴,我禁極箭嘴都冇反應先發現已經到最後一頁

特派員  謝謝您的意見  發表於 19-2-21 09:13

珍珠宮

畀面勳章

唔知其他會員系唔系咁。我覺得字太大,睇到頭痛,唔舒服。㩒A+ -都是大。我系lg機。

特派員  謝謝您的意見  發表於 19-2-21 09:13

男爵府

你好,

1. 喺找帖果版,睇唔到最後發帖人個名
2. 當入左個帖爬文,點樣可setting最新發帖喺第一

謝謝

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

「返回列表」只在頁頂才有,唔方便。

特派員  謝謝您的意見。  發表於 19-2-21 09:48

子爵府

特派員 發表於 19-2-19 10:24
回覆 ko3go 的帖子

你好
講緊係圖中圈住的上方呢堆橫條
不要24小時都顯示出來,
用電腦就係想個MON可以睇得大點,依家就被阻住,短一節

特派員  明白,謝謝您的意見。  發表於 19-2-21 09:49

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

新版好處: 揀討論區用隱藏模式幾好。

新版(手機桌面模式)
最好用回舊版細字列表模式, 1個screen睇哂1版的帖子。現在浪費好多時間去 捲動版面, 手指都痛。

特派員  謝謝您的意見。  發表於 19-2-21 09:51

管理員

lazzzy 發表於 19-2-20 19:15
討論區既post以前可以直接揀最後一頁,而家mobile版冇得揀
另外,明明已經到最後一頁但係都仲顯示左右箭嘴 ...

你好,謝謝您的意見,我們收集整理各方意見後,會作出檢討。

管理員

維仔媽媽 發表於 19-2-20 22:22
唔知其他會員系唔系咁。我覺得字太大,睇到頭痛,唔舒服。㩒A+ -都是大。我系lg機。 ...
你好,A+- 可調整 5 種大小字體,是否調到最細,仍覺得很大 ? 請問是 LG 哪一款型號的手機 ? 謝謝 !

管理員

LSLC 發表於 19-2-20 22:55
你好,

1. 喺找帖果版,睇唔到最後發帖人個名
你好,如使用桌上電腦瀏覽,最後發帖人名及倒序瀏覽是有的,使用手機就沒有,謝謝您的意見,我們收集整理各方意見後,會作出檢討。

珍珠宮

畀面勳章

特派員 發表於 19-2-21 09:23
你好,A+- 可調整 5 種大小字體,是否調到最細,仍覺得很大 ? 請問是 LG 哪一款型號的手機 ? 謝謝 !
...
lg pro2。

特派員  謝謝  發表於 19-2-21 13:20

珍珠宮

畀面勳章

可唔可以成個頁面縮細,而唔系只是字體呢?

特派員  明白,謝謝。  發表於 19-2-21 13:20

子爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章

1.舊版面可以一次睇好多題目,依家一版得太少要不停掃下一版太麻煩。
2.只可以入第一版,有d題目去到四百幾版,app可以入page no飛去尾我本來已經覺得煩,依家竟然要自己scroll page no from 1 to 420?!想點呀?

特派員  明白,謝謝您的意見。  發表於 19-2-22 10:20

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

1.右箭咀
死㩒死㩒冇反應
要㩒頁數先知已經係最後
有冇得到最後一页回覆
箭咀轉其他色

2.另外揾吾到返回主題鍵,每次要不停按前一頁先得,或者按自由廣場,再揀睇到第幾頁,好煩

特派員  明白,謝謝您的意見。  發表於 19-2-22 10:17

子爵府

為什麽只能看到每個post頭二十個回覆? 之後的回覆也看不刭?

特派員  你好,上述問題已修復完成,謝謝 !  發表於 19-2-25 09:48

首頁

尾頁

跳至