意見反饋
義工

想生BB 今日: 11|主題: 99718

跳至
真係Bingo ?

複式洋房

國民生產總值:144

2019新春慶豚圓

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
我有冇眼花? 岩岩驗,即出十字,請問夠深色去診所拎証明嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
問superdry幾時開倉
O.P.I 限時開倉
SPAO 開倉
旺角手袋開倉

別墅

國民生產總值:663

2019新春慶豚圓 2019勳章

siiuyee 發表於 19-2-12 19:26

好深色呀 恭喜曬 出到證明喇

複式洋房

國民生產總值:249

恭喜曬!請問你係dd幾號驗?

男爵府

國民生產總值:8166

係好深,但小心診所的驗孕棒是遲鈍N倍的,建議你用遲鈍的驗孕棒睇下咩色先去。

複式洋房

2019新春慶豚圓

sixe4886 發表於 19-2-12 20:31
恭喜曬!請問你係dd幾號驗?

正常係今個月10號dd,遲左兩日先驗

複式洋房

2019新春慶豚圓

ipcs 發表於 19-2-12 20:46
係好深,但小心診所的驗孕棒是遲鈍N倍的,建議你用遲鈍的驗孕棒睇下咩色先去。
...

岩岩買左萬寧牌 (emoji) 夠唔夠遲鈍?

男爵府

siiuyee 發表於 19-2-12 21:51
岩岩買左萬寧牌 (emoji) 夠唔夠遲鈍?

我未用過萬寧牌,聽講都算遲鈍的。

複式洋房

2019新春慶豚圓

ipcs 發表於 19-2-12 21:55
我未用過萬寧牌,聽講都算遲鈍的。

咁我最好一陣驗定係聽朝先再驗? 唔該曬你
我而家個人先定番啲咋!頭先岩岩驗完即刻嚇到手震頭暈

複式洋房

2019新春慶豚圓

cuteki0904 發表於 19-2-12 20:30
好深色呀 恭喜曬 出到證明喇

多謝曬

男爵府

siiuyee 發表於 19-2-12 22:00
咁我最好一陣驗定係聽朝先再驗? 唔該曬你
我而家個人先定番啲咋!頭先岩岩驗完即刻嚇到手震頭暈: ...

頭先驗左一次是用萬寧嗎?好淺色?
明早晨尿再驗。

複式洋房

2019新春慶豚圓

ipcs 發表於 19-2-12 22:02
明早晨尿再驗。

頭先下午7點幾驗左一次 clear blue, 萬寧岩岩買未驗。咁我一陣驗萬寧,聽朝再驗多次。穩陣啲

洋房

國民生產總值:37

我想問你等DD之前有冇谷M感覺?

複式洋房

2019新春慶豚圓

Hellokitty1129 發表於 19-2-12 22:48
我想問你等DD之前有冇谷M感覺?

有牙!胸痛左好耐!腹部感覺好似有野跳下跳下咁,谷M感冇平時黎M時咁強烈,最大感覺係條腰好痛!

複式洋房

2019新春慶豚圓

ipcs 發表於 19-2-12 22:02
明早晨尿再驗。

驗埋萬寧,好顯色

男爵府

siiuyee 發表於 19-2-12 23:22
驗埋萬寧,好顯色

別墅

國民生產總值:557

恭喜恭喜太太有喜沾好孕沾好孕

複式洋房

國民生產總值:362

2019新春慶豚圓

siiuyee 發表於 19-2-12 23:22
驗埋萬寧,好顯色

恭喜哂!!!

複式洋房

2019新春慶豚圓

wongfayu 發表於 19-2-12 23:32
恭喜恭喜太太有喜沾好孕沾好孕

多謝

大宅

國民生產總值:3126

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

恭喜,沾好孕

FB體驗帳戶

國民生產總值:54

2019勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

恭喜恭喜!沾好孕!

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.