意見反饋
義工

少年成長 今日: 1|主題: 14732

S3 仔有特殊嗜好, 點算? 急,

複式洋房

國民生產總值:103

2019新春慶豚圓

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

上個禮拜比我(媽咪)發現左佢收埋好多化妝品同女仔衫, 但我冇即時問佢, 點知星期日同完朋友行街, 返屋企咁啱見到佢着住D女仔衫、化哂妝戴假髮出門口。我問佢發生咩事, 佢答话呢D係佢興趣, 仲話做偽娘好開心可愛,但當時怕傷和氣, 由得佢出去,我只提佢着裙出去小心D(因仔平時好自律有交帶, 所以放心, 而且冇反叛)。以我望佢化妝完全唔遲第一次, 因化得好美, 而且望落好自然可爱,同一般女仔冇分別,应该唔似第一次。依家好擔心佢心理会唔會有问题,但我覺得应该要尊重佢自己嘅决定。

如果係你哋会點處理?我完全不知所措

王國熱話
bb展入場卷
2019bb展入場券,兩張$25包郵
平徵惠康印花 12個
NUK 奶袋夾

複式洋房

2019新春慶豚圓

lhc_audrey 發表於 19-2-12 23:13
上個禮拜比我(媽咪)發現左佢收埋好多化妝品同女仔衫, 但我冇即時問佢, 點知星期日同完朋友行街, 返屋企咁 ...

又怕会引申性傾向問題

複式洋房

2019新春慶豚圓

上個禮拜比我(媽咪)發現左佢收埋好多化妝品同女仔衫, 但我冇即時問佢, 點知星期日同完朋友行街, 返屋企咁 ...

我應該比佢繼續定stop 佢? 頭都大埋

複式洋房

2019新春慶豚圓

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
回覆 lhc_audrey 的帖子

希望各位bk媽比D意見,唔知點處理

子爵府

國民生產總值:14717

2019新春慶豚圓 2019勳章

有無問下變身後會去邊,見咩人,先攞d頭緒

複式洋房

2019新春慶豚圓

回覆 angiehouse 的帖子

多謝你意見, 我同佢傾下先

複式洋房

2019新春慶豚圓

angiehouse 發表於 19-2-13 20:16
有無問下變身後會去邊,見咩人,先攞d頭緒

剛同佢傾完, 佢話同同學去 左麥花臣睇左個電競市集。不知直假, 但以佢性格应冇講大話

子爵府

國民生產總值:14717

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
lhc_audrey 發表於 19-2-13 21:52
剛同佢傾完, 佢話同同學去 左麥花臣睇左個電競市集。不知直假, 但以佢性格应冇講大話
...

甘應該玩下cosplay 者,可能吾洗甘大反應住,不如比d時間了解下系咩活動,或者tum下佢比d相睇下,可能現在開始再比d關注佢,解釋下角色同現實系两回事

複式洋房

2019新春慶豚圓

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
angiehouse 發表於 19-2-14 08:27
甘應該玩下cosplay 者,可能吾洗甘大反應住,不如比d時間了解下系咩活動,或者tum下佢比d相睇下,可能現在 ...

唔該哂(emoji)(emoji)

複式洋房

國民生產總值:396

2019新春慶豚圓

發表於 前天 11:40 |顯示全部帖子
咁快就有性傾向疑問 ?

複式洋房

2019新春慶豚圓

發表於 前天 22:00 |顯示全部帖子
sonority 發表於 19-2-15 11:40
咁快就有性傾向疑問 ?

好擔心

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.