美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

有D jm做完ultherapy又話好痛,有D jm又話唔痛
其實痛,係咪關個醫生手勢事??

另外,我見有d sharing話醫生係有得較度數,
有冇人知唔同度數係指咩架?
好想知

別墅

2019新春慶豚圓

walter632 發表於 19-2-13 13:31
有D jm做完ultherapy又話好痛,有D jm又話唔痛
其實痛,係咪關個醫生手勢事??

好似因人而異,同埋多數跟返你忍痛程度而較度數

大宅

可能都關事,好睇個醫生夠唔夠專業嫁, 同埋打既時候手勢同技巧,不過每個人痛感都唔同

別墅

度數係調較能量架
唔足度數會無咩效果,之前有jm有講過呀!太大又可能會覺得痛,
所以我做果時係揀有人做過,覺得醫生細心既先幫襯,醫生做果時會一度一度慢慢較同問我感覺,出黎有效果又唔會話真係痛到生不如死咁~

別墅

cherryyuu 發表於 19-2-13 15:34
好似因人而異,同埋多數跟返你忍痛程度而較度數
咁會唔會開到最大??我見好似話要開好大先有效

別墅

jhjac 發表於 19-2-13 19:08
可能都關事,好睇個醫生夠唔夠專業嫁, 同埋打既時候手勢同技巧,不過每個人痛感都唔同 ...

明白,我應該都會做下功課睇下有無咩醫生出名D
我自己好似忍痛力一般,有少少緊張。。。

別墅

annz 發表於 19-2-14 13:13
度數係調較能量架
唔足度數會無咩效果,之前有jm有講過呀!太大又可能會覺得痛,
所以我做果時係揀有人做過,覺 ...
咁睇黎都真係關事wo…咁你做完效果係點?打呢D係咪都有得事先問定野嫁?
其實我都唔肯定自己忍唔忍到痛…所以都想有個心理準備先

別墅

2019新春慶豚圓

walter632 發表於 19-2-15 13:40
咁會唔會開到最大??我見好似話要開好大先有效

開好細冇效果但開太大都唔會,咁高能量,佢都唔想有咩事

FB體驗帳戶

2019新春慶豚圓

我做過。treatment 前面會搽麻醉藥。但打到近骨位置會有少少俾嘅感覺。

別墅

walter632 發表於 19-2-15 13:42
咁睇黎都真係關事wo…咁你做完效果係點?打呢D係咪都有得事先問定野嫁?
其實我都唔肯定自己忍唔忍到痛… ...

有阿,我係去登記左evvus個20線眼尾ultherapy免費trial先,諗住少少地可以feel下大約係點,
我覺得你都可以試下既

別墅

xxjoolisa 發表於 19-2-15 16:44
我做過。treatment 前面會搽麻醉藥。但打到近骨位置會有少少俾嘅感覺。
yes一定會有痺痺地感覺嫁

別墅

cherryyuu 發表於 19-2-15 15:53
開好細冇效果但開太大都唔會,咁高能量,佢都唔想有咩事
都係,太高能量touch wood出事就大獲都係睇睇有咩醫生穩陣D

別墅

annz 發表於 19-2-18 22:21
有阿,我係去登記左evvus個20線眼尾ultherapy免費trial先,諗住少少地可以feel下大約係點,
我覺得你都可以試 ...
咁之後你有無打full face??咁係咪好似樓上jm都係痺痺地?

男爵府

2019新春慶豚圓

annz 發表於 19-2-18 22:21
我覺得你都可以試 ...

我都見到⋯ 想試
Jm你試左未呀?係咪好痛?

複式洋房

我加打麻醉針, 唔好多痛. 聽講唔係好多醫生會打, 主要搽麻藥或者食藥

別墅

walter632 發表於 19-2-19 12:41
咁之後你有無打full face??咁係咪好似樓上jm都係痺痺地?
問完野見個護士都真係答得幾專業,所以先加錢做醫生打全面,都feel到一日firm過一日ge(佢話第2個月會最明顯).尤其d肉拉緊左下巴位會慢慢見到VV地,期待中

別墅

Pompom0820 發表於 19-2-19 16:26
我都見到⋯ 想試
Jm你試左未呀?係咪好痛?
試左嫁啦,係有少少痺痺地,trial得20線佢會幫你搽埋麻膏,唔會痛,會送埋gift比你返去搽~反而我之後買左面,到某d位好似針清同靜電咁,唔算大佬級痛但會有感覺,可以同醫生講,佢會較返岩你度數...講真可能經歷過生仔真係無野覺得痛得過
不過一年一次都算係咁,咪諗下打呢一次起碼靚成年wo,忍下諗諗下就過嫁啦

別墅

annz 發表於 19-2-20 12:31
問完野見個護士都真係答得幾專業,所以先加錢做醫生打全面,都feel到一日firm過一日ge(佢話第2個月會最明顯). ...
thank you,等你再報告

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊