美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有無jm試過cutxx打淚溝?我之前打過redensity,打左唔覺有用,仲要用左咁多錢。見到cutxx打juvederm volbella,講到好過redensity,試唔試得過呢。我而家打眼膠原槍打到第10次,又係無用

大宅

rainbow000 發表於 19-2-13 19:52
有無jm試過cutxx打淚溝?我之前打過redensity,打左唔覺有用,仲要用左咁多錢。見到cutxx打juvederm volbel ...

我都有淚溝,都想試下做醫美,請問cutxx打淚溝,要大概幾多錢?

子爵府

blinknogood 發表於 19-2-13 22:12
我都有淚溝,都想試下做醫美,請問cutxx打淚溝,要大概幾多錢?
佢寫第1支2980,1ml。不過我諗99.9%唔會打1支搞掂,我問佢話再買就要5800

大宅

rainbow000 發表於 19-2-13 22:20
佢寫第1支2980,1ml。不過我諗99.9%唔會打1支搞掂,我問佢話再買就要5800

打一次5800就可以了嗎?可維持幾耐?

禁止訪問

子爵府

blinknogood 發表於 19-2-13 23:14
打一次5800就可以了嗎?可維持幾耐?
佢話第1支已經可以維持1年,不過我都係睇定d先,事關我上年打左5,6次透明質酸,打完唔夠1個月打回原形,咁就幾萬

子爵府

Pinki.chan 發表於 19-2-13 23:36
你有冇試過打BB針ar?我之前有淚溝打完依家真係無左。
係咩黎架?類似童顏針咁架?

大宅

rainbow000 發表於 19-2-14 07:44
佢話第1支已經可以維持1年,不過我都係睇定d先,事關我上年打左5,6次透明質酸,打完唔夠1個月打回原形,咁 ...

咁就幾萬,仲要唔夠一個月就冇效,太不值了

請問你除了淚溝,你有冇虎紋呀?怎樣改善呀?

333s    發表於 20-7-23 07:49

伯爵府

我幾年前打過,其實一枝應該夠打有剩,last多過一年,話一枝唔夠應厄你正價買多枝,不過我幾年前打8000,而家10000

子爵府

blinknogood 發表於 19-2-14 08:39
咁就幾萬,仲要唔夠一個月就冇效,太不值了

請問你除了淚溝,你有冇虎紋呀?怎樣改善呀?
係超級唔值,仲要唔係有錢。淚溝其實我都唔知係咪,唔係好明顯我淨係好明顯見到黑眼圈,遮唔到個種,光線下好勁,我先懷疑係。
我虎紋唔係好勁,不過就蘋果肌無哂

子爵府

celiacc 發表於 19-2-14 10:25
我幾年前打過,其實一枝應該夠打有剩,last多過一年,話一枝唔夠應厄你正價買多枝,不過我幾年前打8000,而 ...
我嗰次個sales係話補打,效果keep耐d,聽佢講完發覺無用既,我淨番千蚊格仔幾都費事加錢打,嬲

禁止訪問

洋房

咦, 我打過juvederm淚溝喎, $4500/支, 醫生係我面前開, 全新, 淚溝咁細範圍一定有淨, 跟住支針會封咗打我個名, 入醫療雪櫃, 一個內返來補打埋淨番既ml

咁我呢間個價錢算公道同埋有醫德喎(不是美容院, 是診所來的)

洋房

回覆 mableho721 的帖子

邊間呀?

大宅

rainbow000 發表於 19-2-14 11:30
係超級唔值,仲要唔係有錢。淚溝其實我都唔知係咪,唔係好明顯我淨係好明顯見到黑眼圈,遮唔到個種,光線下 ...

我冇黑眼圈,但冇哂蘋果肌,所以光線下特別明顯凹陷,我想這是淚溝啩,不知怎樣可改善

大宅

mableho721 發表於 19-2-14 11:37
咦, 我打過juvederm淚溝喎, $4500/支, 醫生係我面前開, 全新, 淚溝咁細範圍一定有淨, 跟住支針會封咗打我個 ...

我冇哂蘋果肌,光線下特別明顯凹陷,請問這是淚溝嗎?你覺得打juvederm有用嗎?

複式洋房

carang0915 發表於 19-2-14 12:09

邊間呀?

PM你

複式洋房

carang0915 發表於 19-2-14 12:09

邊間呀?

PM

複式洋房

blinknogood 發表於 19-2-14 13:28
我冇哂蘋果肌,光線下特別明顯凹陷,請問這是淚溝嗎?你覺得打juvederm有用嗎?
...

呢樣可以問下醫生, 他會有啲前後相比你參考, 同埋講解你屬於咩類型黑眼圈

別墅

打童顏針應該幫到你,應該打淚溝,虎紋呢d位,係直接打入皮膚,令膠原蛋白係皮膚入面自我增生,將呢d位置飽滿d,禁d 紋睇落自然會淡d架啦

首頁

尾頁

跳至