親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

3月想去瑪利諾outlet, 請問多唔多野買?
價錢平唔平?

鳥栖outlet好嗎?

子爵府

manyeebb 發表於 19-2-13 22:12
價錢平唔平?

我覺得冇野買,唔平

侯爵府

去過買唔到野,下次我會去鳥栖

珍珠宮

價錢平唔平?

我覺得冇嘢買
我竟然一樣嘢都買唔到, 悶到走去玩摩天輪

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

唔係有ABC mart, gap gu,同埋日本牌子咩?

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

新年啱去完,買到血流不止,上衣1000圓一件,牛角大褸2000圓,風褸6000圓,仲有折,鳥栖outlet都買咗好多,大褸2900同1900都有,平到笑,鳥栖外國牌子多,瑪利諾就日本牌子多,記得兩間都先去information 攞coupon先,

dw0501    發表於 19-2-18 14:03
wcpcelia    發表於 19-2-15 11:33

男爵府

好媽媽勳章

fionlei88 發表於 19-2-14 09:59
新年啱去完,買到血流不止,上衣1000圓一件,牛角大褸2000圓,風褸6000圓,仲有折,鳥栖outlet都買咗好多, ...

新年可能多減價,唔知3月平唔平呢,有無戰利品睇下呀?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

fionlei88 發表於 19-2-14 09:59
新年啱去完,買到血流不止,上衣1000圓一件,牛角大褸2000圓,風褸6000圓,仲有折,鳥栖outlet都買咗好多, ...
請問可否分享一下在那些店舖買到野? Thanks

伯爵府

2個都去過,鍾意鳥栖多啲!
2個官網都有講有咩brand,可以睇下邊個啱啲

男爵府

醒目開學勳章

農曆新年我有去Mariona City outlet行,冇咩野買到,d款頗out,得阿女響Gap 買左件Hoodie咁大把。

大宅

兩個都可以不用特登去,浪費時間!
去運河城好過,乜嘢牌子都有!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hunny_hunnypooh 發表於 19-3-6 13:47
兩個都可以不用特登去,浪費時間!
去運河城好過,乜嘢牌子都有!
請問你幾時去? outlet 不是有多 D discount但舊款? 運河城是否正價但新款?

男爵府

如果想買下名牌, 波鞋, 童裝, 去鳥栖outlet買到野, 但去Mariona outlet, 我陪女玩, 老婆去shopping, 不用一小時佢就話走得, 乜都冇買

男爵府

價錢平唔平?

我1月中諗住減價專登去鳥栖, 主力睇運動嘢,Lee, champion, LC碟....款舊,新d又唔算平,最後凈買左對跑鞋同LC碟, LC就平,Nike 衫同香港9折差不多。 不過未去過緊係去鳥栖,因好多人都話多嘢行d

珍珠宮

回覆樓主:

我2個都有去,都買到野呀
c6就覺得烏栖好行啲

大宅

dw0501 發表於 19-3-8 10:57
請問你幾時去? outlet 不是有多 D discount但舊款? 運河城是否正價但新款?

我11月先去完,舊款平少少,新款冇乜點平!
運河城有啲新款都有折

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Jessieyin 發表於 19-2-18 23:34
2個都去過,鍾意鳥栖多啲!
2個官網都有講有咩brand,可以睇下邊個啱啲
島栖好買啲~

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

鳥栖冇買野
marinoa city outlet 有買到

侯爵府

1928mickey 發表於 19-3-12 14:24
鳥栖冇買野
marinoa city outlet 有買到
請問你幾時去? 及分享一下在那些店舖買到野? Thanks

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

年頭剛去了福岡的 2 個 outlet, 本人覺得鳥栖大牌子歐美品牌多d. 我地目的係買 LC & Aigle (可惜去到先知原來冇aigle) 因為我地自駕, 由長崎開車去的, 都渣了個幾2個小時......如果唔係擺烏龍冇aigle 就不會去了.

結果調動一天再去marinoa city outlet, 感覺呢個outlet 比較地道d, 容易買到野多d, 我地目的只係 LC & AIGLE,所以都掃到貨. 又近市區D, 容易D去.

首頁

尾頁

跳至