親子旅遊

跳至
[日本] 福岡outlet

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

多謝分享

男爵府

moonychan 發表於 19-3-14 13:06
年頭剛去了福岡的 2 個 outlet, 本人覺得鳥栖大牌子歐美品牌多d. 我地目的係買 LC & Aigle (可惜去到先知原 ...
請問咁係咪Mainoa City Outlet有AIGLE

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

KK512 發表於 19-3-15 18:12

https://www.marinoacity.com/chinese-tra/

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

KK512 發表於 19-3-15 18:12

Yes

大宅

回覆樓主:

如想買asics addidas nike 等運動鞋 衫
是1否marinoa 好d?

男爵府

咁asics 邊個outlet 多啲款?

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

manyeebb 發表於 19-2-13 22:12
3月想去瑪利諾outlet, 請問多唔多野買?
價錢平唔平?

= marinoa city outlet?

首頁

尾頁

跳至