自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

angel0919 發表於 19-2-15 15:24
佢老公係Be 出過post 話 其實佢唔中意佢老婆,將就先結婚。而佢一早知佢佢婆個老闆日日都車佢返工放工。仲 ...

點解咁似之前有個放手post

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

bobocheung65 發表於 19-2-16 00:59
好老實我覺得條大陸妹妹幾靚女 by the way 我幾個男同事都話佢得 阿叔一定buy 有酒窩 夠sweet 又白 救護當 ...

靚女總有人buy,唔好貪貪聲,個女人貪人有錢既就一早唔好結,一腳踩兩船仲要結婚,結完仲要生個女仲要同自己個老公上床話個b係佢,最後生先知係個契家佬,仲要人地有老婆,呢個女人真係賤到一個點

極致發揮了下濺無恥呢4個字

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

bobocheung65 發表於 19-2-16 00:41
其實好簡單 錢(emoji) 咁好老實好多屋企人都幫自己果邊 唔會幫女婿或者新抱啦 條女未知道邊個係爸爸 對方又 ...

好多人都好八卦

百幾萬view,我諗應該全香港一半年齡輕工作人士都認得對狗男女

大宅

nikfan 發表於 19-2-15 02:26
可能呢位周生有錢

系囉

大宅

姦夫自己都是有家室,有老婆同個7歲女,個淫婦就背夫偷漢 ,佢地是同一類人,天生一對!周先生仲拿拿趕趕去認係經手人,開心到好似執到寶咁

男爵府

呢個真係賤女人!好同情個阿可,佢受既屈辱、傷害一定好大好大,佢無殺左個女既,選擇咁樣既報復方式,我覺得已算好冷靜。講真,呢件事可能令佢成世留陰影,以後對女人都無信心。

子爵府

bobocheung65 發表於 19-2-16 00:52
有無人覺得條女幾靚女 不過可惜佢唔會係個阿叔最後一個女人 全家有錢就得

另外好多屋企人就算知道自己個 ...

男女眼光真係好唔同

wcpcelia    發表於 19-2-16 08:54

男爵府

WaLeiMaMa 發表於 19-2-15 09:36
我都覺得係...救護男話個女收入唔多,成個婚禮都由救護男負責,但正常物理治療師人工唔會少得過救援
周老 ...

個女既唔係物理治療師喔!

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

littlefunpig 發表於 19-2-16 00:59
所以佢嬲到都唔理人地知人地認得,周圍公開,上埋報上埋東張西望,上曬forum, 同歸於盡

不過個新港呀媽點 ...

個男人好明顯攬炒。

個女人係新香港人?。請問點知?
Childhood is journey, not a race.

大宅

https://m.facebook.com/pages/category/Product-Service/Happy-SIM-1529271287285271/?locale2=zh_HK

姦夫公司,罷買

翡翠宮

green_flower 發表於 19-2-16 01:42
呢個真係賤女人!好同情個阿可,佢受既屈辱、傷害一定好大好大,佢無殺左個女既,選擇咁樣既報復方式,我覺 ...

我見佢連登個post 有post果單之前未婚夫殺左個同居未婚妻再上吊自殺果單新聞
我諗佢都諗過無數次想殺左個女人再自殺,被人咁樣成家背叛,被個女人咁呃咁玩法,我諗佢都知殺人係犯法,自己又要死,倒不如用另一個合法手段去報復出一口氣,起碼要死都死得眼閉

翡翠宮

是是但但 發表於 19-2-16 01:54
個男人好明顯攬炒。

個女人係新香港人?。請問點知?

1仔條片有個果隻濺女人老母既錄音
都係一口鄉音

「邊隻黎到醫院邊隻味係佢老豆囉⋯⋯」

有咁既老母唔怪得有個咁不知廉恥既女

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

littlefunpig 發表於 19-2-16 05:17
1仔條片有個果隻濺女人老母既錄音
都係一口鄉音

啊,我冇聽條片,難怪一家都咁癲。
Childhood is journey, not a race.

公爵府

keikeicat 發表於 19-2-15 09:18
女嘅做物理治療助理......我估係唔係做按摩,仲要係邪骨嗰種?

噫,
一言驚醒夢中人!
禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

子爵府

Blablabla66 發表於 19-2-15 15:17
https://lihkg.com/thread/1009009/page/1

呢度公開左條女個樣

「阿豆向我解釋當她見到老闆來陪她入產房時,她不停向護士要求把周邦趕走,她要的是我阿可,她老公來!」,睇到呢度真係笑咗出黎

男爵府

littlefunpig 發表於 19-2-16 00:59
所以佢嬲到都唔理人地知人地認得,周圍公開,上埋報上埋東張西望,上曬forum, 同歸於盡

不過個新港呀媽點 ...

mandy liu 甘比四太都唔怕人笑啦 最怕無錢收

男爵府

bobocheung65 發表於 19-2-16 00:59
好老實我覺得條大陸妹妹幾靚女 by the way 我幾個男同事都話佢得 阿叔一定buy 有酒窩 夠sweet 又白 救護當 ...
我都覺, 呢類白雪雪又瘦個樣夠甜既女仔, 大把市場, 冇咩男仔會唔鐘意, 救護員當初都係貪人靚女先上當啦, 不過咁大頂綠帽又真係幾慘既

男爵府

christmas2288 發表於 19-2-16 12:52
我都覺, 呢類白雪雪又瘦個樣夠甜既女仔, 大把市場, 冇咩男仔會唔鐘意, 救護員當初都係貪人靚女先上當啦, 不 ...

我大把幫辦級數d 公務員老婆都係尼款樣
te quiero mucho mi amo

翡翠宮

Lili1113 發表於 19-2-16 02:37
https://m.facebook.com/pages/category/Product-Service/Happy-SIM-1529271287285271/?locale2=zh_HK

姦 ...

識都唔識,個狗男女都應該有排唔洗見人

個女人專心響屋企湊仔算吧啦
係人都記得高彩燕周邦呢對狗男女

首頁

尾頁

跳至