懷孕前後

跳至

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

我啱啱有左,想話飲下滴雞精幫手補下,但唔知邊隻好...想問大家有冇推介?

大宅

2019新春慶豚圓

我個時飲田原香,不過如果你唔係嘔得勁無咩需要飲,我個時完全食晤到就飲下

複式洋房

我都見市面有好多牌子,我自己就飲過兩隻,覺得王朝冇咁咸

大宅

2019新春慶豚圓 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

王朝係比較多廣告、比較出名,
但台灣朋友話土雞好D (無激素),所以我轉左飲晨露

複式洋房

我飲過田xx, 但覺得功效冇佢講得咁好同埋貴

複式洋房

2019勳章

我都係飲王朝,做過research見呢隻冇激素同低鈉,健康啲

複式洋房

唔該晒各位咁我想問鴻x堂呢?

禁止訪問

2019勳章

大宅

2019新春慶豚圓 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

自己試過王X、田原X、晨X
王:最難飲,又燥熱,但勝在最平

田:幾香幾易入口,不過只係飲左一盒,未見到有咩效果,可能要keep住飲多一排

晨:最好飲,價錢係比較貴,不過飲得出好多膠質、好黏口,感覺比較真材實料,之前冬天有飲,真係無咁怕凍

洋房

HanifaLexxg 發表於 19-2-15 10:03
我啱啱有左,想話飲下滴雞精幫手補下,但唔知邊隻好...想問大家有冇推介? ...

我有飲過田原X﹑鴻X堂﹑王X, 三款入面王X味道最麻麻, 田原X及鴻X堂味道都唔錯, 但田原X要買好多先抵, 又冇鴻X堂咁方便, 我細妹最終買左鴻X堂啲滴雞精禮券比我補身, 好似話係用歐盟認證既有機雞, 同埋低鈉...

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

我飲緊王朝同老協珍,王朝淡d,老協珍好濃味,兩隻都好好飲
大事化小, 小事化毛.........

水晶宮

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

之前陀bb係飲鴻x堂

禁止訪問

2019勳章

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊