網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

呢間野黑店嚟!!!!!!!幾個月前買左2件衫, 一路都話未到,

OK, 但過左2個月仲未到, 我就開始追, 一時話到左, 一時又話搞錯, 話完佢地, 又話有貨!!

過2日話我未比運費, 比左就可以寄出, 咁我即刻比啦, 比完無影, 係咁追之下, 又話缺貨!!!!!!!!!!!!嬲到我!!!!!!!!!!!可以點做????

另外想提提大家以後千其唔好係呢間買野!!!呃人錢!!! ***泡菜媽韓國生活百貨- Kimchimombaby***

別墅

Miselmo411 發表於 19-2-15 16:56
呢間野黑店嚟!!!!!!!幾個月前買左2件衫, 一路都話未到,

OK, 但過左2個月仲未到, 我就開始追, 一時話到左, ...

可以嘅話直接叫佢退款呀 我幫之前幫你 買過兩件衫我覺得係假嘅因為冇吊牌冇袋 冇洗衣標籤 黑店嚟㗎

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

退錢

男爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 冬日勳章 趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

樓主最後追唔追得番錢?

複式洋房

回覆樓主:

係黑店黎,我試過買左3件貨,8月俾錢,本身話9月左右會到貨,但我11月頭仲未收到貨就開始追,仲話我無揀後備智能櫃所以無寄俾我,其實我買時已選,再俾過佢之後先寄出其中2件貨甘另外一件佢話無貨,我話要退款,又話我account no. 資料吾岩退吾到俾我,佢自己睇小左個數字,最後追左成個月,到12月先收到退款(emoji)如果吾追佢,佢根本吾會發貨,可能想博人吾記得買左d乜!

大宅

哎吔!! 俾左錢等緊件貨... 話三月中到

大宅

我有18年10月買衫,佢話唔岩尺寸話退款又話2月28前退,退到而家都未退,有無人同我一樣

別墅

kencwkan 發表於 19-2-15 22:19
可以嘅話直接叫佢退款呀 我幫之前幫你 買過兩件衫我覺得係假嘅因為冇吊牌冇袋 冇洗衣標籤 黑店嚟㗎
...

日日係咁追佢,最後嚟咗一件,個件仲要一睇就知假野,料勁差!其他就退錢,都係日日追就退到

大宅

OK, 但過左2個月仲未到, 我就開始追, 一時話到左, ...

係咪c字頭個件T!我收到了!我好似10月買!我衰在沒睇清楚佢話2月頭才有貨!我二月頭再追!佢又話催緊!快到!最后我三月頭才收到!⋯我覺得得質地厚!所以沒著⋯

別墅

bee0705 發表於 19-2-28 16:29
我有18年10月買衫,佢話唔岩尺寸話退款又話2月28前退,退到而家都未退,有無人同我一樣
...

你真係要日日追佢,inbox唔覆就要係佢啲post留comment鬧佢,佢即刻應^^

別墅

myjacob 發表於 19-2-20 17:15
哎吔!! 俾左錢等緊件貨... 話三月中到

Oh sad....真係要等半年先收到,仲要係假野,啲料勁差

別墅

kencwkan 發表於 19-2-15 22:19
...

我而家收到既衫就係咁,佢fb啲post仲要勁多戈覆,諗緊係咪taobao買返啲

別墅

wwytracy 發表於 19-3-10 20:15
係咪c字頭個件T!我收到了!我好似10月買!我衰在沒睇清楚佢話2月頭才有貨!我二月頭再追!佢又話催緊!快 ...

係啊!真係好垃圾!係taobao買啲料仲靚過佢,件衫成本應該10蚊

別墅

Gues 發表於 19-2-19 22:52
樓主最後追唔追得番錢?

追得返,但追得好辛苦!日日炸佢,唔覆既就係佢啲post炸同話報警,佢即覆

複式洋房

Miselmo411 發表於 19-3-10 22:15
追得返,但追得好辛苦!日日炸佢,唔覆既就係佢啲post炸同話報警,佢即覆
...

我都係咁,之前買左樣野,又係追勁耐,次次facebook sd野俾佢,佢標準答案係要等咩幾個工作日先覆,又話我資料錯,根本唔係,呢間野永遠blacklist.

別墅

tracy1008 發表於 19-3-11 04:27
我都係咁,之前買左樣野,又係追勁耐,次次facebook sd野俾佢,佢標準答案係要等咩幾個工作日先覆,又話我 ...

佢個個post閒閒地都過千,啲comment真係唔知點嚟

大宅

我同事買親佢些韓國零食(芝士面+芝士腸+芝士波)⋯好平好平咁⋯等等下優品360已出仲平過佢添!佢仲要去荃灣拿或順豐櫃加錢!買了心都痛埋⋯

大宅

我都係,退款退極都推唔到,啲貨又等極都唔到

別墅

佢有D 產品 , 我上淘寶搵到 ,一模一款架 ,
唔止佢呢一間 . FB 有幾間大型 網店都係,朋友同我講都唔信
上網搵完就.......... 我都冇係佢地到買野好耐喇
而家留意個間比較貴少少,,不過空運至少唔洗等2~3 個月都收唔到貨
落單,俾錢都係 2~3星期內有

首頁

尾頁

跳至