網購天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Miselmo411 發表於 19-5-1 19:42
我之前買佢件衫 一睇就知假野仲衰過啲taobao衫

我韓國個邊既同事話,好多假野或過期野改日子然後只賣俾香港同大6人...

所以我想買野都係叫同事幫我買...穩陣啲
香港有啲太平唔夠膽買

大宅

開心吸收勳章 DHA勳章

我都中招,2月付款,對方excel表話完成出貨,我收不到聯絡買家幾日先覆,然後我選的智能櫃本身已經係銅鑼灣非熱門,話因為我只選一個所以寄唔到(我心唸之前都係只寫銅鑼灣一個),然後選多一個後又叫我等5個工作天,等了6個工作天都無收到發貨sms,而家又等緊

別墅

carcarli 發表於 19-5-15 10:30
我都中招,2月付款,對方excel表話完成出貨,我收不到聯絡買家幾日先覆,然後我選的智能櫃本身已經係銅鑼灣 ...

追爆佢啦~唔係咁追, 佢地會當無單order

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

Miselmo411 發表於 19-2-15 16:56
呢間野黑店嚟!!!!!!!幾個月前買左2件衫, 一路都話未到,

OK, 但過左2個月仲未到, 我就開始追, 一時話到左, ...

原來真係黑店嚟㗎,用轉數快俾咗錢,cap左圖俾佢,又要問你攞月結單,又話睇唔到時間,三月尾買的貨,現在還未收到(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

我有一位朋友也是同我有一樣經歷(emoji)(emoji)(emoji)

現在錢又未退(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)貨又未收到

千祈唔好幫襯啊⋯⋯

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

lkw1819 發表於 19-4-3 14:22
泡菜媽韓國生活百貨- Kimchimombaby 黑店黎!!!!
苦主一齊report 呢個page 我呢位苦主已經報左警 + 消委會 ...

請問你追番啲錢未?

我同我朋友都係入咗錢俾佢,又唔出貨,又話轉數快冇顯示時間,Send咗月結單俾佢,又冇反應都唔知佢想點,三月尾買,等左三個月,中間又話出貨延遲六月尾,而家又叫我send個入數紀錄俾佢

男爵府

死啦~ 我岩岩先睇到呢個POST, 我月頭第一次比左錢買左2件貨, 開始擔心!

大宅

cashcash 發表於 19-6-20 09:48
原來真係黑店嚟㗎,用轉數快俾咗錢,cap左圖俾佢,又要問你攞月結單,又話睇唔到時間,三月尾買的貨,現在 ...

我都係呢個情況呀,勁嬲,無論係messenger定個post度留言,都只係auto回應叫我提供另一個screen cap缺一不可! 咁你地點呀? 好無助,明明真係有入錢有晒證據,係咪應該報警?

大宅

我建議大家遲遲未收到貨,或過了數不認帳,大家都要報警,警察要多人報警先會做野,唔想再有人多人受騙。

大宅

我D朋友話呢間店入面既人,成日都接投訴,都慣架喇,無論我地點鬧佢地都當我地on9仔,佢地拖字缺,博大家冇左件事又縑麻煩不了了之,當客人係水魚,錢佢地就賺盡!

大家真係希望繼續被當傻仔?不應該啞忍 >> 蘋果報料, 消委會投訴, 報警!

禁止訪問

大宅

佢D 野好吸引,
但之前係網到睇過好多人話, 係佢到買野預最快半年先收到....
所以都唔會貪平, 為慳果少少
我見其他shop 都有得買, 都係差幾蚊,
我都會揀其他shop買

複式洋房

回覆樓主:

仲諗住幫襯佢添,好在見到你個po

大宅

依間野出哂名係黑店,媽媽gp入面好多人都中過招,但奇就奇在仍然好多人幫襯

子爵府

回覆 Sbbxoxo 的帖子

因為係facebook賣 , 就算係淘寶野,拎去facebook 賣都可以賣貴D 重多D人幫親, 萊老野似終都係香D既

禁止訪問

別墅

死囉。。。岩岩入左兩次數,又係轉數快,我咪中左招。。

男爵府

Carmenpigpig 發表於 19-7-2 21:18
我之前都幫佢買咗幫abeluna aqua peel係壞機😭 而家過咗一個月都未覆我退唔退到錢⋯我忍唔住去咗第 ...

我都係,先說韓國此批貨是有問題,可以退。再追又說我問題,我話你們是黑店,以後都不會此間買

伯爵府

睇到個名嚇一嚇以為鬧緊我
拿..間鋪唔係我架, 佢一定係用左我個名

複式洋房

係囉....要等幾個月先有貨....痴線架....!!!
我岩岩幫襯左間野叫犀利人妻買隻韓國薯片,出貨都快....btw 隻薯片幾好食

幫襯左1,2次咋,未試過有拖貨好耐囉.....

民房

係呀 黑店 !!!!!! 轉數快比佢 又話咁又話咁又話唔岩 搵唔到....又話要查下 ....足足成個月 回都無回過 好後悔幫佢買野 追到都唔想講唔想問...好攰 成日ADD親都係系統回應.......

首頁

尾頁

跳至