產前產後

跳至

首頁

尾頁

民房

2019新春慶豚圓

見好多媽媽分享紥完真係好work,可分享一下嗎?謝謝

洋房

我第二胎,產後四個月,個肚望落好似四五個月咁,因為母乳問題,經朋友介紹搵左個母乳指導師,原來佢有幫人做產後修復,除左幫我按摩肚排肚風,袪宮寒暖暖宮,仲通晒全身經絡,全身修型,療程10次已經幫我由大碼變返中碼,做完仲一路瘦落去,而家已經著返未結婚前既衫喇,真係好多謝佢!!

複式洋房

2019新春慶豚圓

回覆 JoangelTsang 的帖子

我17年12月生左第二胎,以為會好似第一胎咁自己變返未生前既身型!但原來第二胎個肚鬆得好緊要,加上我陀孖寶,生完個肚仲好大同鬆曬!到18年10月搵左個有新加坡產後治療認證資格既紮肚師紮肚,我搵左好耐同比較過先決定,紮左一個療程共十次!成效明顯,個肚平返唔少,patpat細返,應該係盆骨縮小返!著衫時個肚明顯無突出黎呢!咁樣我已經叫滿意喇!要資料可PM

複式洋房

回覆 christy0202 的帖子

hello, would you please pm me details? thanks a lot!!

複式洋房

回覆 fionqqxx 的帖子

hello, would you please pm me details? thanks a lot!!

大宅

fionqqxx 發表於 19-3-3 23:17

我17年12月生左第二胎,以為會好似第一胎咁自己變返未生前既身型!但原來第二胎 ...

你好, 可以PM埋我嗎

複式洋房

2019新春慶豚圓

回覆 Icaruslo 的帖子

已pm😊

複式洋房

2019新春慶豚圓

回覆 elingfu 的帖子

已pm

複式洋房

christy0202 發表於 19-3-3 14:00
我第二胎,產後四個月,個肚望落好似四五個月咁,因為母乳問題,經朋友介紹搵左個母乳指導師,原來佢有幫人 ...
可pm資料嗎?

複式洋房

我17年12月生左第二胎,以為會好似第一胎咁自己變返未生前既身型!但原來第二胎 ...
想要pm資料~

複式洋房

2019新春慶豚圓

回覆 suetleopard 的帖子

已pm!

複式洋房

我第二胎,產後四個月,個肚望落好似四五個月咁,因為母乳問題,經朋友介紹搵左個母乳指導師,原來佢有幫人 ...

可pm資料嗎?Thx~

別墅

你好 可pm資料嗎?thanks

別墅

可pm資料嗎?thanks

洋房

可pm資料嗎?

大宅

can i have more detail

洋房

回覆 Icaruslo 的帖子

已pm

洋房

回覆 lulumario 的帖子

已pm

洋房

回覆 shelliemayD 的帖子

已pm

洋房

回覆 suetleopard 的帖子