跳至

首頁

尾頁

男爵府

我小朋友讀緊K2,聽老師講上堂都尚算留心,回家會主動做功課。初頭諗想搵間開心而無教會學校,咁參觀完賽小好喜歡個環境。
但又諗佢會唔會喺傳統老師教導下會守規矩啲。

我發覺自己好似唔多了解咩學校適合佢啲,舉棋不定咁。

珍珠宮

賽小而家都好谷,其他兩間不清楚

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

賽小派位得好小位,你有無分入?係咪世雜?如果無要小心選擇。
珍惜 感恩
You got this!!

男爵府

tingbb@mama 發表於 19-2-19 08:03
賽小派位得好小位,你有無分入?係咪世雜?如果無要小心選擇。
我乜分都無喔

大宅

咩分都無揀賽小又真係渺茫左啲喎~
我的寶貝女朗朗在5月25日早上7:40分出左世.仍然是全人奶bb,唔肯飲奶粉的體重記錄
5/25 --2.7kg   43cm         6/1   --
6/5   --2.76kg                   6/11 -3.02kg
6/18 --3.3kg                     6/28 -3.75kg
7/5   --4.1kg   58cm         8/5   --5kg
10/4 --6.06kg                  12/6 -- 6.46kg
無磅好耐啦,費事磅,反正都係xs碼,我個女食得行得睡得玩得排牙仲好駛得,又好精力過d大人,足以累死你,磅數仲算d咩呢

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

gogogo~ 發表於 19-2-19 16:39
我乜分都無喔

咁如果小朋友面試有好表現,可以駁下叩門
珍惜 感恩
You got this!!

複式洋房

回覆樓主:

田小一線又大機會入,如果你中意傳統學校,田小入英中有保證的,只係比較少活動主力谷成績

大宅

亭樂伍 發表於 19-3-9 22:44
田小一線又大機會入,如果你中意傳統學校,田小入英中有保證的,只係比較少活動主力谷成績
...

朋友說田小上年派位麻麻?

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至