自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 大力大力 的帖子

亞大力你呢個爐有冇抽煙功能架?我有個韓式爐,D煙可以向下抽架.
<br><br>

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

chinatea 發表於 19-2-17 00:35
回覆 大力大力 的帖子

亞大力你呢個爐有冇抽煙功能架?我有個韓式爐,D煙可以向下抽架. ...

鐵板爐係平價野,當然沒有抽煙功能~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

台灣出左部座台抽油煙機,仟幾銀,好貴

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 大力大力 的帖子

早知你鍾意係屋BBQ,我就送比你啦,果時買左2700.-架,真係好好用,機底入面有個吸煙功能,b起上來冇煙架.過年前執野先被人拎走左咋.

<br><br>

子爵府

JoanC 發表於 19-2-16 22:40
我估上下左右有人掠衫可能會吸哂燒烤味,哩啲我一定出街食。

Same,最多返屋企洗晒全身既衫
雖然話抽得好勁,食緊實唔覺,但食多幾次積積埋埋,間屋既牆身傢俬肯定成層油

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

叮噹2000 發表於 19-2-16 15:55
你用邊隻啊有冇相?

我用最普果隻咋。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

大力大力 發表於 19-2-16 15:47
奇怪,無論煎什麼也會有油煙,尤其阿仔落油及香料~

係咪太猛火?

禁止訪問

子爵府

會好嘈嗎?

珍珠宮

WWT1234 發表於 19-2-16 22:31
樓上,樓下隔離屋,
真係陪您成晚食燒烤

公爵府

贊大力,好創意,大力都講佐唔會影響人,唔明大家仲要咬住唔放咁mean,連小小食物香味都無法忍受。要鬧去鬧對住窗食煙,丟煙頭嘅人啦

侯爵府

WWT1234 發表於 19-2-16 22:31
樓上,樓下隔離屋,
真係陪您成晚食燒烤

好彩唔係住佢隔離或樓上

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

大力大力 發表於 19-2-16 23:48
咁都要入返球?

你一開舖預左比人砌, 除左燒肉舖
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

andyman 發表於 19-2-17 08:42
你一開舖預左比人砌, 除左燒肉舖

唉~

時代不同,人也不同了~

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

回覆 大力大力 的帖子

請問有無link呀唔該哂

珍珠宮

大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

膠登有人推介一部唔油煙喎

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

琥珀宮

畀面勳章

直接抽出窗外嗎?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

間屋個廚房無大力咁大間,唔可以係屋內bbq,但部坐枱抽氣扇抽完咪好多油係扇葉上又要洗?這個玩意出街食做少好多。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

littlesister 發表於 19-2-17 17:31
直接抽出窗外嗎?

對~

買基金真係好傷

首頁

尾頁

跳至