網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

黎緊應該19-20號會買大約400蚊野 有冇人都係咁上下日子買野 可以交換code呀?

別墅

Up

伯爵府

你開多個新帳號就得,
A帳號用B CODE,B帳號用A CODE.

侯爵府

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

我都係~ 開多個account...

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

panda361 發表於 19-2-18 19:54
你開多個新帳號就得,
A帳號用B CODE,B帳號用A CODE.

因為我買嘢唔多,如果開多個ac 有時d loyalty reward 會過期……

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

Lala. 發表於 19-2-17 22:32
黎緊應該19-20號會買大約400蚊野 有冇人都係咁上下日子買野 可以交換code呀?
...

你買左未? 我都有野想買, 可以互換CODE, 已PM

子爵府

ying_ma 發表於 19-2-20 18:04

你買左未? 我都有野想買, 可以互換CODE, 已PM

我都想要code呀! 我要買成千蚊。

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

蘑菇 發表於 19-2-22 16:24
我都想要code呀! 我要買成千蚊。

已pm你

......

子爵府

ying_ma 發表於 19-2-22 16:33
已pm你

Thanks! 想問點解我入咗code之後,即減5%。但係一checkout就番原本個價錢嘅?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

蘑菇 發表於 19-2-22 16:48
Thanks! 想問點解我入咗code之後,即減5%。但係一checkout就番原本個價錢嘅?

減左$56

子爵府

evip 發表於 19-2-23 20:46
減左$56

但去到checkout就變番未減$56個價。

男爵府

蘑菇 發表於 19-2-23 21:00
但去到checkout就變番未減$56個價。

咁奇!再試下啦!有時係short short 地要試幾次

子爵府

evip 發表於 19-2-23 21:03
咁奇!再試下啦!有時係short short 地要試幾次

試咗N次都唔得,anyway, thanks!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊