自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

伯爵府

cinda72. 發表於 19-2-18 11:25
Wa,呢個阿嬋掂喎
硬件咁樣,軟件厲害

阿嬸有咩魅力...30歲都中伏

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

漸漸發覺有D人真係好缺乏愛,好想去愛,否則,點解D男、女

騙子咁既尊容都可以呃到飯食???

寶褓保補    發表於 19-2-18 22:26

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

子爵府

回覆樓主:

死人的士咸濕佬,有老婆仔女重玩大陸妹!以為自己係劉華咩!!我係佢老婆囝囡我一世都吾会原諒呢个老豆老公!!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

老生常談,千篇一律

琥珀宮

伯爵府

回覆樓主:

總有人覺得自己係至醒嗰個,認為自己睇人好叻唔會俾人呃

琥珀宮

畀面勳章

SabrinaR 發表於 19-2-18 10:27
同月亦已去信林先生,通知文小姐已離職,並由客戶資源中心繼續跟進其保單。17 年,由於並無收到有關款項, ...

嘩,原來唔駛好靚

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

水晶宮

KATRINE 發表於 19-2-18 12:48
死人的士咸濕佬,有老婆仔女重玩大陸妹!以為自己係劉華咩!!我係佢老婆囝囡我一世都吾会原諒呢个老豆老公 ...

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

大宅

抵死

侯爵府

回覆樓主:

「人為了生存就係咁。」
淨係呢句已知呢個人幾恐怖,面皮夠厚,有咩做唔出。

侯爵府

littlesister 發表於 19-2-18 13:16
嘩,原來唔駛好靚

佢同靚字完全拉唔上關係

大宅

2018復活節勳章

佢貢樣都得,即刻覺得自己或者可以騙多過100萬...(講笑啫)

伯爵府

咁嘅樣,應該好有手段
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

騙子?佢自己本身都係一個騙子,呃自己個老婆,怪人做咩?你付出金錢得回下身快感是等價交易,一個無關係的人你會比幾拾萬佢嗎?唔好扮受害人啦,佢老婆先係受害人。

子爵府

後生仔當未見過世面啫
幾十歲人有妻有兒先嚟搞婚外情
冇人可憐

大宅

回覆樓主:

咁到騙到財 ,打18222

首頁

尾頁

跳至