心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

hkspf 發表於 19-2-18 12:14
我7x年,在職媽咪(服務性),真係年紀越大真心朋友已無,本身都已無乜,加上份人又慢熱,所以。。 ...

你好,

想識傾談吓朋友,pm傾吓計

大宅

我8X年, 都好慢熱內向, 冇乜朋友, 想識多D朋友傾下計, 可以加埋我嗎?

別墅

2019勳章

我7x年,在職媽咪(服務性),真係年紀越大真心朋友已無,本身都已無乜,加上份人又慢熱,所以。。 ...

我都是7x年,在職媽,也想識多些朋友。

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

我係80在職單親媽媽,大家好!

教養孩童,使他走當行的路,就是到老他也不偏離。
─ 箴 22:6

複式洋房

2019勳章

可以傾計好呀生完小朋友我都有段時間無咩搵朋友。之後個人接受唔到就出左去做下生意。識多好多同度中人嘅媽媽,一齊傾計做野情緒舒緩左好多

大宅

回覆樓主:

早晨~各位

大宅

貓狗褓姆 熱血勳章

Hi 都係4x 在職媽媽

男爵府

好媽媽勳章

大家好
我都想認識新朋友
麻煩Pm我
2006年12月28日 出世-----3.41kg 1個月---5kg 2個月---6.04kg---58cm(自己度) 4個月---7.72kg---65cm(自己度)

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

pls add me

別墅

Hello, 我都是7x年,在職媽,也想識多些朋友。

公爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ww180126 發表於 19-4-25 21:17
可以傾計好呀生完小朋友我都有段時間無咩搵朋友。之後個人接受唔到就出左去做下生意。識多好多同度中人嘅媽 ...

你好叻呀,可以自己做生意,又可以識到咁多朋友,我都好想好似你咁

複式洋房

2019勳章

小傑媽媽 發表於 19-5-19 17:10
你好叻呀,可以自己做生意,又可以識到咁多朋友,我都好想好似你咁
...

有興趣一齊交流下

公爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ww180126 發表於 19-5-19 20:11
有興趣一齊交流下

你做邊類生意架?而且生意好難做啊

複式洋房

2019勳章

小傑媽媽 發表於 19-5-19 20:17
你做邊類生意架?而且生意好難做啊

我本身係做設計,依家都開左公司
另外又做下兼職代理,因為湊小朋友關係盡量都搵可以係屋企做嘅工作

公爵府

ww180126 發表於 19-5-19 22:08
我本身係做設計,依家都開左公司
另外又做下兼職代理,因為湊小朋友關係盡量都搵可以係屋企做嘅工作:callm ...

你好叻呀!好耐以前我開過零售店,但因為當時市道差,加上遇到d不如意既事令自己好唔開心,冇心情做落去,所以輾轉做左2年幾就結束了!

複式洋房

2019勳章

小傑媽媽 發表於 19-5-19 22:32
你好叻呀!好耐以前我開過零售店,但因為當時市道差,加上遇到d不如意既事令自己好唔開心,冇心情做落去, ...

其實都猶豫左一段時間,我好中意做野,日日湊女搞到個人好情緒化呀,所以我唔想再沈落去,諗到想做就試唔好有機會後悔,試左唔得都唔緊要!

公爵府

ww180126 發表於 19-5-19 22:50
其實都猶豫左一段時間,我好中意做野,日日湊女搞到個人好情緒化呀,所以我唔想再沈落去,諗到想做就試唔 ...

好欣賞你呢個心態,坐言起行,唔好比自己後悔

大宅

可否加我
happy family

別墅

hi,我係做零售業嘅,都就快四十,一齊做朋友, 傾下偈

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊