想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

本人已經37,排唔切政府不育科,家計會介紹咗去威院私家症,醫生話大概要預12-15萬,係咪間間都咁貴呢?仲有無其他選擇?

大宅

tangoeyes 發表於 19-2-19 23:28
本人已經37,排唔切政府不育科,家計會介紹咗去威院私家症,醫生話大概要預12-15萬,係咪間間都咁貴呢?仲 ...

第一次貪方便在仁安用左12萬,第二次去台灣愛群平至少一半,因高0 未必一次成功

別墅

本人已經37,排唔切政府不育科,家計會介紹咗去威院私家症,醫生話大概要預12-15萬,係咪間間都咁貴呢?仲 ...

去台灣做!成功率高好多!

大宅

我係台灣唔計機票住宿用左$45000 。一次成功生左對Twins .。重點唔係價錢,而係成功率高又唔駛排。隨時飛過去就可開始診症療程。

大宅

回覆樓主:

香港做ivf十幾萬走唔甩

大宅

回覆樓主:

不過高齡真係唔好拖, 盡快做

大宅

pkh0207 發表於 19-2-20 03:35
我係台灣唔計機票住宿用左$45000 。一次成功生左對Twins .。重點唔係價錢,而係成功率高又唔駛排。隨時飛 ...

請問台灣邊間做好?

別墅

去台灣或國內做价$平,服務好,又專業成功率高,祝你成功

複式洋房

真心建議去台灣做,價錢只係香港既4成,而且佢地用藥比較進取,個人覺得比香港更加專業~

大宅

我38, IVF 我上年台灣試過+今年年頭亦係香港私家都做過,不過二次放胎未能成功著床。

我自己覺得台灣係貼心d同進取d,醫師又好有耐性,診所有自己lab同手術室都乾淨企理,放胎前後都會要你抽血mon住你身體,又有中醫部門提供免費針灸同艾灸一次,係要飛來飛去請假麻煩d。我有做pgs 同放胎一次成個療程+酒店機票大概11萬。

我個香港私家醫生比較公式化d,服務都係standard,佢哋唔buy台灣個套如免疫系統、食supplement etc, 連 pgs都唔太suggest ,冇做pgs 放胎一次成個療程12萬。

我覺得你可以照排公家隊,因為佢有機會比你提早見醫生

加油!祝早孕(emoji)

大宅

我喺威院私家做,大概都要12萬,但好因人而異,要睇你的身體黎開藥,例如我做做下有子宮瘜肉要做手術割又會用多少少錢。

我好幸運,雖然過程都唔算一帆風順,但最後放卵一次成功了 我個人認為威院私家幾好!

複式洋房

我係3年前台灣Bec度做,做完后我中了ohss,要入院抽積水,住左9日,但一次成功了,寶貝依家2歲,上年6月轉雪雪去韋醫師度,放3粒不成功!依家要從新做,我打算去深圳度再做第3次!而家搵緊資料
台灣做,我個人感覺,大壓力要就M期,成日羅假,坐飛機
個個醫師都要等好耐,見得幾分鐘,好似攞條命去較飛咁!所以我今次想深圳,可以去密D,睇實D!

複式洋房

畀面勳章

SALE1234 發表於 19-2-21 18:27
我係3年前台灣Bec度做,做完后我中了ohss,要入院抽積水,住左9日,但一次成功了,寶貝依家2歲, ...

想請教下在深圳邊度睇?有無話需要咩資料?謝謝解答

禁止訪問

複式洋房

nicoletingting 發表於 19-2-21 19:24
想請教下在深圳邊度睇?有無話需要咩資料?謝謝解答

我未去啊我都搵緊資料炸,仲未決定深圳邊間

複式洋房

mokaiko 發表於 19-2-20 10:37
去台灣或國內做价$平,服務好,又專業成功率高,祝你成功

去台灣做係咪要飛好多次?定去台灣住好多日呢?
台灣邊間好?咩醫生好?有無媽媽介紹,我對台灣做零知識

別墅

tangoeyes 發表於 19-2-21 22:10
去台灣做係咪要飛好多次?定去台灣住好多日呢?
台灣邊間好?咩醫生好?有無媽媽介紹,我對台灣做零知識
...

台灣我冇去過,我係國內做ivf ,我見D jm去送子鳥同找王家瑋E生都不錯,你可以上網看吧!

複式洋房

emilybunny 發表於 19-2-20 01:33
去台灣做!成功率高好多!

台灣邊間?有無醫生介紹?

別墅

tangoeyes 發表於 19-2-21 22:16
台灣邊間?有無醫生介紹?

我係王家瑋做,但我選擇整個療程係謝做
因為次次都見 到15 mins ,等又唔係太耐
台灣用藥進取,姑娘十分細心,講解十分清晰!
我唔知香港有冇 embryo glue 同 laser hatching, 但台灣唔洗要求,都主動幫你做!
植入完後,有大量黃體俾你補充,仲有安胎針俾你!

複式洋房

回覆樓主:

我本身都入紙排緊威院公家症,但等得太耐而家喺深圳做,價錢唔貴,服務又好,環境都乾淨企理!

首頁

尾頁

跳至