使用意見

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

環保接龍勳章

召藥師 發表於 19-2-20 20:12
您意思係唔可以一眼睇就見到主題總頁數?

是的,但我搵到了,原來要按箭嘴先會彈出

男爵府

9999金 發表於 19-2-20 20:22
回覆 jose 的帖子

係囉…點解㩒入去啲post 都得一版,無得按下一頁?
而家要記住每版得20,再用升降機按21,先去到第2版……仲要睇提醒先知有無人回post

大宅

9999金 發表於 19-2-21 00:17
而家要記住每版得20,再用升降機按21,先去到第2版……仲要睇提醒先知有無人回post ...
唔使咁迂迴架,最底有得轉頁架喎!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

jose 發表於 19-2-20 18:42
bk轉左測試版, 只睇到頭20個回覆,想睇落去,完全搵唔到按位! 好煩!(手機上網,冇用apps) ...
你好,請提供以下資料,以便跟進
-有關問題的截圖
-所使用手機型號
-所使用作業系統及版本
-所使用瀏覽器及版本
謝謝 !

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

happyb_happyb 發表於 19-2-20 23:47
是的,但我搵到了,原來要按箭嘴先會彈出

你好,按底部的跳頁會彈出跳頁視窗,可任意跳到任何一頁的,謝謝 !

happyb_happyb    發表於 19-2-21 18:35

管理員

9999金 發表於 19-2-21 00:17
而家要記住每版得20,再用升降機按21,先去到第2版……仲要睇提醒先知有無人回post ...

你好,以下是手機截圖,最底是有轉頁按鍵。

如沒有,請提供以下資料,以便跟進
-有關問題的截圖
-所使用手機型號
-所使用作業系統及版本
-所使用瀏覽器及版本
謝謝 !

大宅

回覆 特派員 的帖子

pm 左! 請看看! 謝謝!

特派員  已收到,謝謝 !  發表於 19-2-21 11:29

管理員

YY1101 發表於 19-2-20 20:58
我反而入一個主題
睇或者覆左之後
想返出主版自由講場再睇標題

你好,請問是不是左上角的【返回列表】,謝謝 !

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

特派員 發表於 19-2-21 11:50

請問網頁版可以喺邊度睇自己嘅積分?

管理員

Vin仔媽 發表於 19-2-21 13:42
請問網頁版可以喺邊度睇自己嘅積分?
你好,在自己的回帖上有積分顯示,謝謝 !

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

特派員 發表於 19-2-21 14:34
你好,在自己的回帖上有積分顯示,謝謝 !

Thanks

男爵府

mgmismicgmic 發表於 19-2-21 09:52
唔使咁迂迴架,最底有得轉頁架喎!
我無喎……每個post都無,出番版面總主題先有

男爵府

特派員 發表於 19-2-21 10:09
你好,以下是手機截圖,最底是有轉頁按鍵。
無喎……每個post 都無,出番版面總主題就有……用三叔android,仲有以前見到個post 有人回會update 個會員名同時間,而家無左。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

特派員 發表於 19-2-21 11:50
我用手機左上角係屋仔
冇反回列表

特派員  明白,謝謝您的意見。  發表於 19-2-22 11:18

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

手機睇, 同用app一樣, 冇得放大, 對老花用戶好唔便

管理員

Jasber 發表於 19-2-22 00:52
手機睇, 同用app一樣, 冇得放大, 對老花用戶好唔便

你好,在底部按A+-鍵,可調節字體大小,謝謝 !

管理員

9999金 發表於 19-2-21 15:48
無喎……每個post 都無,出番版面總主題就有……用三叔android,仲有以前見到個post 有人回會update 個會員 ...

你好,如內容頁沒有轉頁鍵,煩請提供以下資料 ( 或可直接 PM 本人 ),以便跟進
-有關問題的截圖
-所使用的手機型號
-所使用作業系統及版本
-所使用瀏覽器及版本
-連線方法
謝謝 !

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

按完都係咁大咋喎

男爵府

特派員 發表於 19-2-22 11:22
你好,如內容頁沒有轉頁鍵,煩請提供以下資料 ( 或可直接 PM 本人 ),以便跟進
-有關問題的截圖
-所使用的 ...
全部post (多過20回覆多過1版)都係咁……用過ie,chrome

管理員

9999金 發表於 19-2-22 16:43
全部post (多過20回覆多過1版)都係咁……用過ie,chrome
你好,已通知開發跟進,謝謝 !

首頁

尾頁

跳至