自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

m--m 發表於 19-3-19 02:04
有紀錄以嚟你最多頭未睇

真係要追返先掂

子爵府

docomo 發表於 19-3-19 02:09
咁其實佢哋多多少少都有份下過手,都要預左啦!
冇錯
見我打錯字唔洗客氣可隨意提醒我,請勿縱容我

子爵府

kakayan717 發表於 19-3-19 02:00
我都係
今晚瞓得著啦~

伯爵府

loolooloo 發表於 19-3-19 02:09
JM 請問邊度可以睇到大陸版本?有冇link?
些些

http://ww1.allmytvnow.com/tv-series/ruyi-s-royal-love-in-the-palace.z2s2w274/watch-episode-01.w2s2y25444e4.html

子爵府

除咗你頭先講cut咗嘅仲有冇

大宅

SUMMER581 發表於 19-3-19 01:34
我睇原版都係得87集

不過大陸版本身都cut左d ,有幕係講年老惢心江太醫生拜祭如懿,大陸版都cut左

我係youtube見到有第2個結局,得精華幾分鐘講如懿係自殺,江大醫佢地偷偷係出面幫如懿整個墓碑

大宅

wupigpig 發表於 19-3-19 02:28
我係youtube見到有第2個結局,得精華幾分鐘講如懿係自殺,江大醫佢地偷偷係出面幫如懿整個墓碑
...
有無網址?

大宅

m--m 發表於 19-3-19 02:16
今晚瞓得著啦~
訓得著啦

大宅

kakayan717 發表於 19-3-19 02:33
有無網址?

youtube打如懿自盡會彈出黎,得幾分鐘好似預告咁咋

大宅

wupigpig 發表於 19-3-19 02:37
youtube打如懿自盡會彈出黎,得幾分鐘好似預告咁咋
有好多個彈出來喎 邊一個係

伯爵府

厚多士 發表於 19-3-19 01:46
越睇越離奇。那兩個奴才都有份害人,竟然乜事都冇

小說版 皇上賜啞藥俾春嬋, 之後俾春嬋出宮,賜大屋俾佢, 又有兩個婢女侍候

伯爵府

...

如懿自殺係小說結局, 未懲治到炩妃 已經自殺,, 而電視係改編左, 揭發左炩妃惡行後先死. 可以話係病死亦可以話自殺, 因為最後連藥都唔食

係唔明點解要cut左江太醫惢心拜如懿個part

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 happyelimme 的帖子

咁多人做呢個皇帝,佢做得最咸濕,做左正板咸濕皇個影子.我女話:冇計啦佢靚仔哇....
<br><br>

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Kittymummy 發表於 19-3-16 22:55
今日睇返第1-3集。弘曆同青櫻年青時真係好sweet sweet, 點解最後會攪成咁!
...

我初初第一次開播睇果陣,99.99%人都惡評如潮,只睇到青櫻同弘曆嘅外表,好少人睇到佢地兩個sweet同青澀感覺。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

水晶宮

kakayan717 發表於 19-3-19 00:59
係 。。用左餘下幾十年來後悔。。可惜太遲

唔覺佢後悔、邊個唔係死左先對人扮深情、真係唔知想呃人定呃自己唔係咁無情、對住佢真係死好過、霍建華好靚仔、難得佢肯做渣男

伯爵府

SUMMER581 發表於 19-3-19 02:54
小說版 皇上賜啞藥俾春嬋, 之後俾春嬋出宮,賜大屋俾佢, 又有兩個婢女侍候
...

昨晚春蟬無爆佢害死舒妃

伯爵府

luckybaby2011 發表於 19-3-19 07:25
唔覺佢後悔、邊個唔係死左先對人扮深情、真係唔知想呃人定呃自己唔係咁無情、對住佢真係死好過、霍建華好 ...

佢做後生時靚仔,但現在早番中佬模樣

琥珀宮

...

書原著係寫如懿自殺,有另一角色跟如㦤樣貌一樣入宮,愉妃在如㦤死後,才可以在皇上揭發姈妃奸情。

珍珠宮

m--m 發表於 19-3-19 01:10
所以太后咪最終boss.
你都係唔好恨做太后啦~

我個太后夢今晚要醒

公爵府

2018復活節勳章

kakayan717 發表於 19-3-17 01:24
回覆 coeyapple 的帖子

做皇帝做到佢咁糊塗。。快d去死
做皇帝俾個賤婦玩到氹氹轉,都好廢。

首頁

尾頁

跳至