自由講場

跳至

首頁
12345...94

尾頁

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

c.vieri 發表於 19-2-20 22:40
佢都係岩做d木口木面角式幾套都係無乜表情

咁先正!
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

因為老公有睇,佢晚晚除睇波外,原來仲睇緊"如"。咁我睇咗一集,又幾好睇,之後網上追看

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

大少拉 發表於 19-2-20 22:44
咁先正!

黎緊同楊冪有套就上唔知係咪都係一樣無表情去演

珍珠宮

ching師奶 發表於 19-2-20 22:43
霍真係好靚仔,不過霍唔似皇帝而且劇情好悶,所以未上網追哂。

各花入各眼, 從來都唔覺佢好靚仔。
演技係唔多覺有。

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

c.vieri 發表於 19-2-20 22:45
黎緊同楊冪有套就上唔知係咪都係一樣無表情去演

真架?一陣去影視睇下有無介紹先。

話時話,我睇花千骨有一刻覺得白子畫好似夜華。。。。上仙

大宅

2019新春慶豚圓

原先冇諗住睇,有晚偶然睇咗兩集(第 1x 集,講到如懿被屈陷害玫貴人同儀貴人)又好似幾好睇喎,之後上mytv 追番哂之前嘅集數。而家集集都追。
冇睇過延禧功略冇得比較。

珍珠宮

大少拉 發表於 19-2-20 22:49
真架?一陣去影視睇下有無介紹先。

話時話,我睇花千骨有一刻覺得白子畫好似夜華 ...

應該未咁快住,可能要等多一、二個月先上

夜華挑情好勁架喎白子畫木d

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

2019新春慶豚圓

AC117 發表於 19-2-20 21:53
到,昨晚唔明皇后做左咁多衰野害妃嬪,點解皇帝仲對佢咁好,仲繼續同佢生

皇后唔理會傳染都日夜照顧皇帝,應該感動咗皇帝。另外,皇帝又似乎好在意要有嫡子,要嫡子就要同皇后生啦。

男爵府

死啦,我覺得周汛好醜樣,無眼眉,咀又尖,連宮女都靚過佢、代入唔到皇帝點解中意佢

翡翠宮

c.vieri 發表於 19-2-20 22:55
應該未咁快住,可能要等多一、二個月先上

夜華挑情好勁架喎白子畫木d

時裝? 會唔會好似四爺咁架。。。。。。

珍珠宮

大少拉 發表於 19-2-20 23:07
時裝? 會唔會好似四爺咁架。。。。。。

都係講打日軍時期,真係唔知算係乜裝

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

早前在 mytv super 跳住睇完,結局令人

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

呢幾晚捱夜追到一點幾兩點,好睇。我本人係受霍建華嗰種相貌嘅人,演技我唔識睇。之前睇過幾集花千骨,佢做上仙,嗰種仙氣爆棚,禁慾系美男。

子爵府

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章

c.vieri 發表於 19-2-20 22:36
但佢做得真係好「渣」

同埋 感覺到係好花弗"好色"

子爵府

m--m 發表於 19-2-20 21:31
見TVB播立幾眼,十幾集先開始睇,之後上網暫時睇到4x集. 睇延禧同如懿真係慘無人道,鍾意咁嘅男人D女人唔死都 ...

我老豆自动夠鐘起身睇

子爵府

satu 發表於 19-2-20 23:05
死啦,我覺得周汛好醜樣,無眼眉,咀又尖,連宮女都靚過佢、代入唔到皇帝點解中意佢
...

好老, 對眼皮好DUP. 我以前好鐘意周汛架, 初初睇我完全唔認得佢.

子爵府

nanalam 發表於 19-2-20 22:49
原先冇諗住睇,有晚偶然睇咗兩集(第 1x 集,講到如懿被屈陷害玫貴人同儀貴人)又好似幾好睇喎,之後上mytv ...

其實, 我覺得拍得幾細緻, 有味道. 我睇咗幾集都鍾意如懿傳.

子爵府

大少拉 發表於 19-2-20 22:43
係架,但當時好多人都用佢同延禧嘅皇帝比較。兩套劇雖然都係講乾隆,但我鍾意睇如懿傳多好多。
...

子爵府

晚晚追住

男爵府

c.vieri 發表於 19-2-20 22:03
但好似話乾隆真係咁衰格 睇呢套劇超憎霍建華,真係做到好渣

我憎炩妃,好煩,飛住睇有佢嘅劇情!

首頁
12345...94

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊