親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想問除咗報郵輪公司 excursion, 請問泊岸碼頭,會唔會有其他local tour選擇, 價錢會唔會平一啲? 可否預先報名, 還是即場報名?

禁止訪問

2019新春慶豚圓

大宅

sonority 發表於 19-2-21 10:10
大把當地 Local Tour、的士 ... 在碼頭招攬生意, 相同內容至少平一半.

是否 Princess Cruise 每個 Port 都有?如自己參加Local Tour, 使唔使通知郵輪公司自己會落船? 只係初步想法,好多問題,請見諒。謝謝

禁止訪問

2019新春慶豚圓

禁止訪問

大宅

nswrn 發表於 19-2-21 19:59
船泊岸 = 自由時間, 上岸不需要通知任何人.但落船及上船都會 Scan 房卡, 所以船公司係知道你是否在船上.

...

謝謝你的詳細解說。 溫哥華上船係唔係 Princess Cruise 比較好? 和西雅圖上船郵輪公司比較, 停泊點及航線是否差唔多? 邊個比較好啲? 謝謝

禁止訪問

禁止訪問

2019新春慶豚圓 2019勳章

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

@[email protected] 發表於 19-2-22 13:24
參考下,

多謝曬你嘅資料

子爵府

Denbee 發表於 19-2-21 23:12
謝謝你的詳細解說。 溫哥華上船係唔係 Princess Cruise 比較好? 和西雅圖上船郵輪公司比較, 停泊點及航 ...

我因為有小朋友,所以選迪士尼郵輪,而迪士尼只在溫哥華上船。大人小朋友都玩得好開心

子爵府

Denbee 發表於 19-2-21 08:24
我想問除咗報郵輪公司 excursion, 請問泊岸碼頭,會唔會有其他local tour選擇, 價錢會唔會平一啲? 可否預 ...

我因為有4個家庭隨行,所有local tour都是在迪士尼郵輪官網訂埋,不用心掛掛,安心些。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊