美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

大宅

MommyPanel勳章

富貴榮華 發表於 19-2-27 15:17
jm講既promo應該我呢set?
送咗5ml la creme~都算幾大方, 我自己買咗罐正裝30ml既都要$4600

就係呢set
我買左柔膚水同le serum~
BA仲送多咗幾件sample 仔俾我
我個人覺得送呢set超值(emoji)(emoji)
不過如果係買得夠$5800,VIP day promo當然會抵d,送嗰set除左有La cream le serum,仲有成10ml firming serum 同eye cream

大宅

富貴榮華 發表於 19-2-27 15:19
沙田幾時搞呀?都係VIP day?
我覺得如果你平時係用開既,咁肯定趁多gift送個陣買多少少啦~
7/3 - 10/3

大宅

送咗5ml la creme~都算幾大方, 我自己買咗罐正裝30ml既都要$4600

哇,送 5 mL 都幾抵 wor!!!! 多謝你報料
係咪得 la cream la serum eye cream and lotion 係皇牌產品

大宅

今次送既比上次多

大宅

有la creme, la serum, eye cream 同 foundation 呢!

男爵府

kiukiuma~ 發表於 19-3-1 10:09
有la creme, la serum, eye cream 同 foundation 呢!

點解同樓上果set唔同既?

大宅

平日滿額同VIP day 既分別

禁止訪問

大宅

kiukiuma~ 發表於 19-3-1 10:09

沙田vip day都係送呢2 set?

大宅

有無 JM 知又一城幾時搞

大宅

lovely_pooh 發表於 19-3-4 14:31
有無 JM 知又一城幾時搞

自問自答:岩岩去又一城8到原來都係 7-10/3

大宅

你地去過咁多間, 有冇話邊間鬆手D 有多D sample?
同埋知唔知點先會送facial 架?

大宅

miffy417 發表於 19-3-4 14:10
沙田vip day都係送呢2 set?

我都想知,個BA 打俾我話我知今個星期四至日係VIP day,有eye cream set都抵,不過我冇收到SMS通知,所以唔知額滿送d咩

子爵府

koichi_kiki 發表於 19-3-5 18:13
我都想知,個BA 打俾我話我知今個星期四至日係VIP day,有eye cream set都抵,不過我冇收到SMS通知,所以唔 ...

知唔知eye cream set 有d咩?得又一城有?thx

大宅

suyett 發表於 19-3-5 19:33
知唔知eye cream set 有d咩?得又一城有?thx

唔知。。。佢喺電話講話有eye cream set 有埋eye mask 抵,但我喺街冇問得咁詳細,所以實質有d咩就唔知(emoji)
今個星期四至日嘅vip day係沙田

洋房

回覆樓主:

剛send過來,滿額5800呢set好吸引

大宅

jefferycorinna 發表於 19-3-7 14:15

哇,睇落勁吸引呀!眼霜仲係新款!foundation 係送 O10? Thankful week 岩岩先出血買左 la cream set.. 之後又叫朋友在日本買左 basic care...

大宅

jefferycorinna 發表於 19-3-7 14:15

知唔知除左沙田仲有邊間有vip day?

首頁

尾頁

跳至