6個月-1歲

跳至

複式洋房

BB就嚟轉飲奶粉,我想佢抵抗力好啲,想幫佢轉有人奶成分HMO奶粉,但都見到有好多牌子有HMO,我想問吓邊隻好啲同埋平啲?

禁止訪問

2019勳章

複式洋房

藥房買應該會再平啲

複式洋房

winniepoohy 發表於 19-2-22 19:52
如果講性價比,就一定係雅培HMO,幾隻HMO入面最抵飲係呢隻,雅培係藥廠,感覺上有科研實證可信啲
明白, 咁我上網search下, 多謝

複式洋房

jabeepo 發表於 19-2-22 23:10
藥房買應該會再平啲
咁又係, 一陣去格下價先, 多謝

複式洋房

平時藥房係會平啲,如果你趁BB expo 買就仲抵,而家買四罐雅培900g HMO,仲有野送,我見到marketplace 送智慧學習型小電腦,都幾得意

FB體驗帳戶

雅培HMO幾好,已經食到3號,我一箱箱同雅培訂,Working Mom冇計(emoji),格唔到價,不過計落平過萬寧買(emoji)

複式洋房

pinkyyipcc 發表於 19-2-23 15:53
平時藥房係會平啲,如果你趁BB expo 買就仲抵,而家買四罐雅培900g HMO,仲有野送,我見到marketplace 送智 ...
好似話萬X baby 個攤位就送兒童智能自拍相機,好啱女仔玩,紫色好靚

複式洋房

nonow 發表於 19-2-23 17:45
好似話萬X baby 個攤位就送兒童智能自拍相機,好啱女仔玩,紫色好靚
去到再睇下啲禮物,唔同攤位送嘅嘢好似唔一樣

複式洋房

2019新春慶豚圓

真慳妹 發表於 19-2-23 16:00
雅培HMO幾好,已經食到3號,我一箱箱同雅培訂,Working Mom冇計(emoji),格唔到價,不過計落平過萬寧買(emo ...

D奶粉原來有得直接同奶粉商訂架 ?

別墅

2019新春慶豚圓

最緊要係夾得到,呀b而家食illuma都幾好,你可以俾bb試下

別墅

2019勳章

藥房買比萬X嗰啲平$50-70

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊