自由講場

跳至

首頁

尾頁

已刪除用户

瑪瑙宮

我舊老細係反轉豬肚, 又唔係个个係 ge .

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

yy_chow1210 發表於 19-2-22 12:25
老細突然對自己態度好差,野蠻,平時都唔係咁,我心諗我都走啦,洗唔洗咁?又話咩做人要知自己咩位 ...
當時運高..............什麼都聽唔到睇唔到

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

D人自己無品
佢就真係要知自己咩位置
吾使理佢

子爵府

咁咪更加顯得你嘅決定係正確囉

子爵府

2018母親節勳章

老細突然對自己態度好差,野蠻,平時都唔係咁,我心諗我都走啦,洗唔洗咁?又話咩做人要知自己咩位 ...

做老細都咁睇唔開,打工啫又不是簽了生死約不用理他

男爵府

畀面勳章

你都唔做咯, 使乜將D冇謂人放係心,
唔好理佢啦, 當佢講比佢自己聽

琥珀宮

通常走都諗過好d嘅借口走,等大家好落台。上次辭職就係話冇人湊仔,其實老細及周圍嘅人都太難頂了

伯爵府

2024勳章

我明白

wcpcelia    發表於 19-2-22 14:07

水晶宮

你應該開心“走得快,好世界”。

佢鬧人自己心情唔會靚, 你唔需要咁傻陪佢唔開心。

你同佢講: 我就係知道自己位置, 此地不宜久留。
天空之城, 快樂之地

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

傻豬,要清楚邊個先係老闆! 你已resigned, 你先係老闆 唔需要唔開心,日子會過,倒數吧!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

就到岸啦!加油,當佢唱歌

伯爵府

回覆樓主:

反正倒數中,尤得很發顛。

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

話知佢啦.. 好彩走人咋...

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

同意, 唔洗理佢 咁多了

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

c6有個好高職位既同事,一人之下萬人之上
佢resign左
老闆叫佢乜都唔使佢做,叫佢坐辦房,仲要係有cam可以望到既位,鐘意叫佢送下文件,樣辦,鐘意叫佢買下外賣返黎

我同c6講,你老闆咁變態,你resign 果陣要有21日以上大假,除時預左比佢玩到你可以即時走人

男爵府

加油,快脫苦海了

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

你都走佢先現真面目,只要捱1個月,你應該開香檳慶祝~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

離職後最後一兩個月好難捱
我試過
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

回覆樓主:

講咩都笑笑口回佢,係呀係呀!
激死佢

首頁

尾頁

跳至