婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

洋房

我今年才33歲知道乳房有硬塊出血 不知該如何是好 我有4個小孩 2個同我住 2個同我媽住 我單親 希望有人可以教下我依家點做 等乳房科係2020年先抽針 私家又怕好貴 大家有無醫生介紹 大約幾$

洋房

Mcqueenho 發表於 19-2-22 20:58
我今年才33歲知道乳房有硬塊出血 不知該如何是好 我有4個小孩 2個同我住 2個同我媽住 我單親 希望有人可以 ...

我11月時乳房出血 去看瑪麗 説排到2020才有抽針 請問我現在該如何是好?私家可以去邊度睇?大約幾$?有無醫生介紹?
TKS

伯爵府

私家醫院有收費表,你可以比較下價錢,普遍$2千幾/1針,再加醫生費,超聲波/x光

洋房

Jessieyin 發表於 19-2-22 21:09
私家醫院有收費表,你可以比較下價錢,普遍$2千幾/1針,再加醫生費,超聲波/x光
...

Tks 我去睇下先

男爵府

我今年才33歲知道乳房有硬塊出血 不知該如何是好 我有4個小孩 2個同我住 2個同我媽住 我單親 希望有人可以 ...
呢d情況要儘快睇醫生, 如果覺得香港私家貴, 可以去香港大學深圳醫院做檢查, 我係呢間醫院做過眼科小手術, 我老公家人都去做體檢, 價錢係香港的1/3, 正規大醫院, 香港大學管理。

大宅

你去牛池灣乳健中心睇啦,超聲波$980,見醫生$600,做抽針$2800(粗針)

預約的話大約1-2星期可做,你講明情況睇下會唔會快啲有得睇

希望你無事

洋房

orangeca 發表於 19-2-22 22:58
呢d情況要儘快睇醫生, 如果覺得香港私家貴, 可以去香港大學深圳醫院做檢查, 我係呢間醫院做過眼科小手 ...

Tks 我去揾下資料先

洋房

hontari 發表於 19-2-22 23:59
你去牛池灣乳健中心睇啦,超聲波$980,見醫生$600,做抽針$2800(粗針)

預約的話大約1-2星期可做,你講 ...

Tks

大宅

我對都自己乳房有懷疑,今日約咗旺角中心王學勤,診金600,如果需要照超聲波1100 元起

大宅

育兒性格勳章

希望樓主已經搵左醫生先睇,這個情況不可以等太耐

禁止訪問

珍珠宮

https://www.hkbcf.org/zh/breast_health/main/25/

可去牛池灣乳健中心睇及check

又或者去揾個私家乳腺外科醫生睇穩陣D!

https://www.breasthk.com/hkbreast/

首頁

尾頁

跳至