心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

小時候 發表於 19-6-15 23:26
咁都好呀,去玩下散下心,玩完返黎希望會開心返

唔會啦,如果真係咁容易就放得低,我就唔洗咁辛苦,無時無刻都好似比魔鬼纏住咁

大宅

小傑媽媽 發表於 19-6-15 23:29
唔會啦,如果真係咁容易就放得低,我就唔洗咁辛苦,無時無刻都好似比魔鬼纏住咁
...

真係要諗下辦法,太長時間處於情緒低落,我好擔心你又再抑鬱,我真係唔明白,點解你會為左一個咁無恥既衰女人而搞到自己咁

侯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

小時候 發表於 19-6-15 23:34
真係要諗下辦法,太長時間處於情緒低落,我好擔心你又再抑鬱,我真係唔明白,點解你會為左一個咁無恥既衰 ...

我都唔知點解架,識佢咁耐,坦白講,佢對我都幾衰,佢永遠只重視同佢去玩嗰類朋友,心入面從來冇我存在,但唔知點解,我就係咁著緊佢既事,我緊張佢多過緊張我自己,我敢講一句,到目前為止,係我認識過既朋友入面,我對佢係最好既,所以佢反轉豬肚咁對我,我既感覺係椎心之痛,事件中既其他人我根本唔在乎,所以我先話我係前世欠佢,除左咁之外,我諗唔到其他原因!

大宅

小傑媽媽 發表於 19-6-15 23:56
我都唔知點解架,識佢咁耐,坦白講,佢對我都幾衰,佢永遠只重視同佢去玩嗰類朋友,心入面從來冇我存在, ...

啲咁既衰人,你唔應該對佢咁好,佢唔配

侯爵府

小時候 發表於 19-6-15 23:34
真係要諗下辦法,太長時間處於情緒低落,我好擔心你又再抑鬱,我真係唔明白,點解你會為左一個咁無恥既衰 ...

所以我好耐之前已經講我唔再憎呢個人,原因係如果佢咁對我係因為要我還債,咁欠人債總要還,我冇理由要憎個佢架嘛!

大宅

小傑媽媽 發表於 19-6-16 00:16
所以我好耐之前已經講我唔再憎呢個人,原因係如果佢咁對我係因為要我還債,咁欠人債總要還,我冇理由要憎 ...

而家搞成你咁,乜債都還清啦

大宅

小傑媽媽 發表於 19-6-16 00:16
所以我好耐之前已經講我唔再憎呢個人,原因係如果佢咁對我係因為要我還債,咁欠人債總要還,我冇理由要憎 ...

咁點解你情况好左一排又差返既

侯爵府

小時候 發表於 19-6-16 00:23

我既情绪問題係好反覆,好難搞架!又或者之前我對嗰個人仲有d信心,以為佢仲有良知,會知道對我做得太過份,會反省,會知錯,會揾返我,但而家件事過左咁耐,佢完全冇揾過我,我當然知道佢唔認為自己有錯,我亦早已冇呢個期望,所以情緒又再一次跌返落谷底吧!

侯爵府

小時候 發表於 19-6-16 00:23

我同自己講,比一年時間自己,只要我仲頂得住冇比壞情緒殺死,一年時間……即係我明年生日嗰日之前,希望可以平復到,到時如果我諗返呢件事同嗰個人都唔會有心痛既感覺,咁我就真係好返晒架啦!我希望自己做得到!

大宅

小傑媽媽 發表於 19-6-16 00:48
我同自己講,比一年時間自己,只要我仲頂得住冇比壞情緒殺死,一年時間……即係我明年生日嗰日之前,希望 ...

萬一你真係頂唔住,殺死你既唔係你既情緒,係嗰個衰女人呀

侯爵府

小時候 發表於 19-6-16 00:51
萬一你真係頂唔住,殺死你既唔係你既情緒,係嗰個衰女人呀

點都好啦,日子總要過,我都係嗰句,將來既事冇人知,我過唔過到明年生日都唔知架,總之過得一日就一日啦!

大宅

小傑媽媽 發表於 19-6-16 00:57
點都好啦,日子總要過,我都係嗰句,將來既事冇人知,我過唔過到明年生日都唔知架,總之過得一日就一日啦 ...

你一定要叻啲,一定要令自己好返,唔好衰比個女人睇,仲要生活得好過佢,開心過佢呀

侯爵府

小時候 發表於 19-6-16 01:01
你一定要叻啲,一定要令自己好返,唔好衰比個女人睇,仲要生活得好過佢,開心過佢呀
...

我……盡力而為!

大宅

回覆樓主:

今日有冇出街散下心呀

侯爵府

小時候 發表於 19-6-17 22:07
今日有冇出街散下心呀

有出去呀,今朝過海,下午去探99

大宅

小傑媽媽 發表於 19-6-17 22:17
有出去呀,今朝過海,下午去探99

咁都好呀,多啲消磨下時間,唔好諗咁多唔開心既野,最緊要唔好再諗嗰個害人害物既衰女人

侯爵府

小時候 發表於 19-6-17 22:24
咁都好呀,多啲消磨下時間,唔好諗咁多唔開心既野,最緊要唔好再諗嗰個害人害物既衰女人
...

談何容易呢?我早幾日先又再諗起佢

大宅

小傑媽媽 發表於 19-6-17 22:28
談何容易呢?我早幾日先又再諗起佢

諗佢點衰

侯爵府

小時候 發表於 19-6-17 22:29
諗佢點衰

唔講你知啦,講左你又會鬧我

大宅

小傑媽媽 發表於 19-6-17 22:33
唔講你知啦,講左你又會鬧我

講啦講啦,唔鬧你

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊