自由講場

跳至

大宅

我之前喺海下灣玻璃船嗰間鋪頭買過一樽粉狀用於泡泡浴的,請問大家知唔知邊度有得賣?或者有冇好介紹?小朋友非常喜歡泡泡浴,如果仲唔搵到,佢哋每次沖涼用我半支沖涼液!非常感謝

大宅

王國教室勳章

babyandi 發表於 19-2-23 17:02
我之前喺海下灣玻璃船嗰間鋪頭買過一樽粉狀用於泡泡浴的,請問大家知唔知邊度有得賣?或者有冇好介紹?小朋 ...

Iherb 打bubble bath search有好多, 有粉狀又有液體

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我用sebamed bubble bath 嗰隻咋。屈記萬記有。都幾貴,所以偶然才俾洗!日日洗一定唔會珍惜!偶然洗先會開心!

伯爵府

回覆樓主:

12蚊店有泡泡浴炸彈,仲會有隻公仔走出黎

大宅

Lush有

tsung    發表於 19-2-24 21:46

子爵府

2019新春慶豚圓

yiqiyihui 發表於 19-2-24 02:21
我用sebamed bubble bath 嗰隻咋。屈記萬記有。都幾貴,所以偶然才俾洗!日日洗一定唔會珍惜!偶然洗先會開 ...

日日洗一浴缸水,同亞仔亞女講,啲水費要從佢哋啲利是錢度出

大宅

babyandi 發表於 19-2-23 17:02
我之前喺海下灣玻璃船嗰間鋪頭買過一樽粉狀用於泡泡浴的,請問大家知唔知邊度有得賣?或者有冇好介紹?小朋 ...

施巴有泡泡浴的。一樽既可沖涼又可做泡泡浴。

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

BONAQUA 發表於 19-2-24 02:41
Lush有

Lush 既bubble bath 真係超多泡,但香味太勁,我間中先比仔仔玩

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊