跳至
[屯門區] cherry tree

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

請問有無媽咪既小朋友讀緊?想知評價
謝謝!

複式洋房

jenny10 發表於 19-2-23 17:43
謝謝!

我小朋友K2讀kid box, Teacher John 好有耐性,好識tum我個仔,我個仔好鍾意佢教...我覺得人夾人,要小朋友喜歡個老師先學到野...

複式洋房

謝謝!

我小朋友K2讀kid box, Teacher John 好有耐性,好識tum我個仔,我個仔好鍾意佢教...我覺得人夾人,要小朋友喜歡個老師先學到野...

複式洋房

謝謝!

複式洋房

謝謝!

複式洋房

謝謝!

複式洋房

謝謝!

複式洋房

謝謝!

大宅

2019新春慶豚圓

Patfi 發表於 19-3-13 20:05
我小朋友K2讀kid box, Teacher John 好有耐性,好識tum我個仔,我個仔好鍾意佢教...我覺得人夾人,要小朋 ...

Kid box 是什麼?

複式洋房

jenny10 發表於 19-3-13 22:52
Kid box 是什麼?

Kids box = starters, 但無咁多書寫,比較適合我仔...
Cherry Tree 都有starters讀,但我個人覺得對我仔來說太深,要寫比較多字...
睇你需唔需要考cert啦~ 我就暫時唔想太谷個仔...

複式洋房

Patfi 發表於 19-3-14 17:50
Kids box = starters, 但無咁多書寫,比較適合我仔...
Cherry Tree 都有starters讀,但我個人覺得對我仔來 ...

上星期送仔返Cherry Tree見到有家長買左打西餅送俾另一位外籍老師,相信另一位老師也不錯... 你可以試下trial class先... 反正是免費的...

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

請問係邊

複式洋房

Love_JVs 發表於 19-3-14 21:52
請問係邊

屯門栢麗廣場地下

民房

謝謝!

大囡話佢全級考第一的同學仔都喺cherry tree 學緊D進階版Cambridge,加上價錢便宜.
約左下星期試堂,最緊要個囡肯學!

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Patfi 發表於 19-3-14 22:27
屯門栢麗廣場地下

有冇fb or website

複式洋房

Love_JVs 發表於 19-3-15 11:59

https://www.facebook.com/Cherry-Tree-English-Education-Centre-Tuen-Mun-261611601038167/

民房

Love_JVs 發表於 19-3-15 11:59

我個囡都啱啱報左名了...而家佢地話介紹朋友可以免費送一堂...有興趣嘅PM我益吓我丫(emoji)(emoji)(emoji)

民房

Patfi 發表於 19-3-13 20:05
我小朋友K2讀kid box, Teacher John 好有耐性,好識tum我個仔,我個仔好鍾意佢教...我覺得人夾人,要小朋 ...

我個仔都係屯門 cherry tree 上kids box,上年十一月上到而家了。$1480好抵讀,每星期兩堂可以接觸外籍老師講英文多D,希望個仔D讀音唔好太港式。的確短短幾個月是有進步的! 性價比高,值得一試。

民房

Jessie118 發表於 19-3-23 19:15
我個仔都係屯門 cherry tree 上kids box,上年十一月上到而家了。$1480好抵讀,每星期兩堂可以接觸外籍老師 ...

Yes... compare with MK and JK, the price of Cherry tree is cheaper. Teacher Mr Daniel is very professional and nice too. My daughter is very happy to learn in Cherry Tree Tuen Mun. We will continue to join there...

複式洋房

Bebe42 發表於 19-3-24 15:13
Yes... compare with MK and JK, the price of Cherry tree is cheaper. Teacher Mr Daniel is very profe ...

我都是由隔離間JK轉來Cherry Tree 的... haha~

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊