自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

玩具勳章 睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

自己唔小心,拎到翻屋企斷了 請教玻璃有冇得黏呢 用過玻璃膠和强力膠水都唔得

請jm高抬貴手,勿留言話掉左去或買過
thxxxxxxxx

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

daisykkqq 發表於 19-2-23 23:09
自己唔小心,拎到翻屋企斷了 請教玻璃有冇得黏呢 用過玻璃膠和强力膠水都唔得

...

呢隻係玻璃杯 黐返唔穩陣好危險喎
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

混合膠
你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-2-23 23:31
呢隻係玻璃杯 黐返唔穩陣好危險喎

燭台擺設黎架咋,我唔會真係點火,純裝飾,anyway多謝關心

珍珠宮

回覆樓主:

uv膠

子爵府

alfreday 發表於 19-2-23 23:38
混合膠

係!正喎,係未兩支溝買個D 明天文具店搵下先,謝謝

大宅

用透明玻璃膠

子爵府

mike89 發表於 19-2-23 23:43
uv膠

唔識添,知道,明天去睇下,thx

子爵府

ync 發表於 19-2-23 23:44
用透明玻璃膠

有呀 落左好多都唔得 我都諗住個名叫玻璃膠實黏到,原來唔得,thx

男爵府

daisykkqq 發表於 19-2-24 00:00
有呀 落左好多都唔得 我都諗住個名叫玻璃膠實黏到,原來唔得,thx

...
隻杯好貴定係好有意義?如果唔系會買過,因為試咁多隻膠水都要錢
簡簡單單,開開心心!

子爵府

KAVEN 發表於 19-2-24 00:05
隻杯好貴定係好有意義?如果唔系會買過,因為試咁多隻膠水都要錢

唔係杯黎,燭台擺設,唔會真係點火,其實你咁講都啱架,膠水都係錢,但又好鍾意呢件裝飾品 都想黏番,跟住用條絲帶遮住

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

用熱溶膠
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

瑪瑙宮

daisykkqq 發表於 19-2-23 23:09

...

液体釘

首頁

尾頁

跳至