自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Expedia預訂酒店$10=1CLUB 分, 滿$1000額外多200 Club分!

優惠做到下個月中JAhttps://www.theclub.com.hk/tch/news/Expedia-201902/index.jsp

wcpcelia    發表於 19-2-27 16:40
tansyneko    發表於 19-2-25 11:45
Poyau    發表於 19-2-24 23:04

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

回覆樓主:

想問有9百幾Expedia points可以點用?

複式洋房

即係夠$1000可以有300分?
好吸引

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

Chu狗狗 發表於 19-2-24 08:47
Expedia預訂酒店$10=1CLUB 分, 滿$1000額外多200 Club分!

優惠做到下個月中JAhttps://www.theclub.com.hk ...

請問d club 分可以點用?

天空之城, 快樂之地

複式洋房

PCCW2319 發表於 19-2-25 08:56
請問d club 分可以點用?
club 分可以換唔同野, 上返the club 就有好多類別選擇

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

Chu狗狗 發表於 19-2-25 11:13
club 分可以換唔同野, 上返the club 就有好多類別選擇

明白, 謝謝
天空之城, 快樂之地

複式洋房

elsamaman 發表於 19-2-24 09:51
想問有9百幾Expedia points可以點用?
你login 返acc就見到邊度可以用

民房

thank for share, 我都plan緊暑假去邊, 岩曬

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

哎呀!前兩日先 book 左9萬蚊 package + 酒店 !

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊