親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

蘭布拉大道超方便,隔離街就係米拉之家同購物大道,好多景點都可以坐metro 就到好方便

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

啱啱hold左兩間都係 2 果頭, 等出埋mad酒店(太早好多未有)就決定住平定貴

子爵府

TMC3012 發表於 19-3-18 00:40
啱啱hold左兩間都係 2 果頭, 等出埋mad酒店(太早好多未有)就決定住平定貴
...

我最後book左3果區,希望ok

寶石宮

Candylau138 發表於 19-3-18 00:46
我最後book左3果區,希望ok

你訂邊間?我表妹都話果頭就腳, 佢機場搭的士都係十幾歐
我想訂h10 見佢就係站隔離, 不過尋日佢官網死左(有free早餐), 遲啲再試

子爵府

TMC3012 發表於 19-3-18 07:45
你訂邊間?我表妹都話果頭就腳, 佢機場搭的士都係十幾歐
我想訂h10 見佢就係站隔離, 不過尋日佢官網死左 ...

我地4人,book了Destination BCN University Apartaments ,廣場行去約5分鐘

寶石宮

Candylau138 發表於 19-3-18 09:48
我地4人,book了Destination BCN University Apartaments ,廣場行去約5分鐘

哦 我揀酒店冇睇apartment

子爵府

TMC3012 發表於 19-3-18 11:11
哦 我揀酒店冇睇apartment

我見好似好小洒店選擇

寶石宮

Candylau138 發表於 19-3-18 11:43
我見好似好小洒店選擇

真係apartment多過酒店
不過果頭都算多呀, 係價錢差別大啦

大宅

jungleworld 發表於 19-2-25 00:19
3. 加泰羅尼亞廣場,方便,熱鬧,機場巴士到達。西班牙都是一個多扒手的地方,和會搶嘢的地方,要小心點, ...

我book左團4月衫去西葡,跟團去是否安全些? 另外, 剛查了天氣, 2至20度,溫差極大, 都唔知著乜衫好, 是否半夜才凍,日頭可以著短袖加外套嗎?

男爵府

Mius0403 發表於 19-3-27 15:30
我book左團4月衫去西葡,跟團去是否安全些? 另外, 剛查了天氣, 2至20度,溫差極大, 都唔知著乜衫好, ...

4月要睇下落雨定晴天。都差好多架。帶件薄羽絨穩陣

大宅

Mius0403 發表於 19-3-27 15:30
我book左團4月衫去西葡,跟團去是否安全些? 另外, 剛查了天氣, 2至20度,溫差極大, 都唔知著乜衫好, ...

自己小心銀包,財不露眼就可以,又唔洗跟團,自由行開心啲,地方好容易去。

大宅

jungleworld 發表於 19-3-27 20:33
自己小心銀包,財不露眼就可以,又唔洗跟團,自由行開心啲,地方好容易去。
...

ok, tks

大宅

Candylau138 發表於 19-3-18 09:48

我會出年六月去都有睇中呢間酒店,請問環境清潔嗎?佢其實係咪屬於民宿咁?

首頁

尾頁

跳至