美容扮靚

跳至

複式洋房

2019勳章

平時一直開嘅精華,黎緊就快用完
見佢保濕能力麻麻地,都無咩意欲再買
所以想試試新野,最好連敏感肌都用得
想問各位jm有無好野介紹?

複式洋房

ww451 發表於 19-2-25 16:13
平時一直開嘅精華,黎緊就快用完
見佢保濕能力麻麻地,都無咩意欲再買
所以想試試新野,最好連敏感肌都用得 ...

我呢排用緊Plustem防曬精華,都係之前jm介紹既,保濕唔錯架,佢地話敏感肌都 用得呀

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

kitty0405 發表於 19-2-25 17:05
我呢排用緊Plustem防曬精華,都係之前jm介紹既,保濕唔錯架,佢地話敏感肌都 用得呀
...

佢要保濕。。。唔係防曬WO
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

複式洋房

2019勳章

good_pig 發表於 19-2-25 21:43
佢要保濕。。。唔係防曬WO

咁jm有無用開好用嘅精華推介

複式洋房

ww451 發表於 19-2-27 18:05

呢隻好用

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ww451 發表於 19-2-27 18:05

b5有冇試過?
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

別墅

我住了8個月melbourne,的皮膚抄成一碟,超乾,返到HK用了很多牌子都唔得,幾貴都試過,估唔到fancl呢支百零搞掂,現在keep住用

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

禁止訪問

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

齋保濕就用B5

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

我幾中意clarins嘅double serum
呢枝保濕做得唔錯,唔知係咪因為水油formula
令皮膚水油平衡好左,連出油問題都少埋
用埋依枝我都就黎用曬要入貨

別墅

2019勳章

annz 發表於 19-2-28 15:24
我幾中意clarins嘅double serum
呢枝保濕做得唔錯,唔知係咪因為水油formula
令皮膚水油平衡好左,連出油問 ...

除左保濕,佢仲有無其他效果
我自己都平時都有用開護膚油,唔知佢有咩特別

別墅

sky60143 發表於 19-3-1 14:04
除左保濕,佢仲有無其他效果
我自己都平時都有用開護膚油,唔知佢有咩特別

如果keep住用,其實佢都可以淡紋
或者妝前用黎打底都可以令妝感更加有光澤咁

大宅

我都有用,我皮膚嘅乾性,已經回購過double serum幾次,
最鐘意佢吸收快,仲令我嘅皮膚穩定左,唔會咁容易敏感

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊