論盡家傭

跳至

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

大家有嘢要幫手記得搵佢

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

Edelweiss88 發表於 19-2-25 18:16
大家有嘢要幫手記得搵佢

吓。
咁既case, 只有改名換姓洗底才能搞掂。
呢條又都毒啦, 咁樣害香港僱主?

子爵府

大家有嘢要幫手記得搵佢

Roger 專幫break contract工人搵工㗎

複式洋房

大家有嘢要幫手記得搵佢

這條友咁有本事?

男爵府

bigyanb 發表於 19-2-25 20:28
Roger 專幫break contract工人搵工㗎

你知道呢條粉長?
佢幫助break contract姐姐毒害萬千香港家庭。唔知幾時會有報應?

子爵府

Solarflare 發表於 19-2-25 21:55
你知道呢條粉長?
佢幫助break contract姐姐毒害萬千香港家庭。唔知幾時會有報應?
...

佢之前成日what’s app 我叫我用佢,又話收我好平,我點敢用

wcpcelia    發表於 19-2-27 14:23

別墅

2019新春慶豚圓

bigyanb 發表於 19-2-25 22:07
佢之前成日what’s app 我叫我用佢,又話收我好平,我點敢用

唔係嘛,食埋兩家茶禮,僱主俾錢佢請件垃圾,佢又收工人佣

子爵府

Deutsche 發表於 19-2-25 23:36
唔係嘛,食埋兩家茶禮,僱主俾錢佢請件垃圾,佢又收工人佣

係呀,猛話三幾千請到工人,我唔敢,點知有冇爛尾,啱啱再睇佢相,好眉好貌生乜乜

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

認住佢, 專介紹垃圾工呃錢。 咁錢都呃, 去販毒啦。

複式洋房

bigyanb 發表於 19-2-25 23:40
係呀,猛話三幾千請到工人,我唔敢,點知有冇爛尾,啱啱再睇佢相,好眉好貌生乜乜
...

你是怎麼找到他的宣傳廣告?我都好想知,免得佢不斷毒害香港人,最好廣傳出去

男爵府

kidslover234 發表於 19-2-26 07:25
你是怎麼找到他的宣傳廣告?我都好想知,免得佢不斷毒害香港人,最好廣傳出去
...

我都想知, 係fb search 唔到呢條廣告。

大宅

Solarflare 發表於 19-2-26 09:35
我都想知, 係fb search 唔到呢條廣告。

https://www.helperplace.com/agency_listing/golden-luzon-ltd

搵到佢去咗喱間做

子爵府

kidslover234 發表於 19-2-26 07:25
...

年幾前,唔記得點解彈出來Facebook

男爵府

LittleCS 發表於 19-2-26 11:39
https://www.helperplace.com/agency_listing/golden-luzon-ltd

搵到佢去咗喱間做

ok.
Roger Cheung
blacklisted.

大宅

正一賤精

象牙宮

LittleCS 發表於 19-2-26 11:39

搵到佢去咗喱間做

佢之前嗰間被撤銷牌照

https://topick.hket.com/article/2122138/堅尼地城誠信僱傭多方面違規無糾正遭撤銷牌照

男爵府

Poyau 發表於 19-2-27 23:16
佢之前嗰間被撤銷牌照

https://topick.hket.com/article/2122138/堅尼 ...

吓。
仲叫"誠信"僱傭???
而家又跳左去第二間做, 請佢做野果間都唔慌有誠信咯。

象牙宮

Solarflare 發表於 19-2-28 07:48
吓。
仲叫"誠信"僱傭???
而家又跳左去第二間做, 請佢做野果間都唔慌有誠信咯。

咪就係得個名

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊