自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

今次睇得出好努力,操得好fit好大隻,仲encore唱埋「動地驚天愛戀過」

別墅

Joey8 發表於 19-2-26 01:14
今次睇得出好努力,操得好fit好大隻,仲encore唱埋「動地驚天愛戀過」

...

唱到幾點完場牙(emoji)有冇嘉賓?

別墅

...

琴晚第1場乜都無

版主

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

今晚仲早過尋晚完場,但氣氛超high

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

bbyeungbb 發表於 19-2-26 01:17
唱到幾點完場牙(emoji)有冇嘉賓?

都係冇嘉賓,encore完後未到11點完場

珍珠宮

bbyeungbb 發表於 19-2-26 01:17
琴晚第1場乜都無

其實都走得一啲人,但仲有好多人叫encore (包括我)跟住隊band出番黎,伊健唱多一首歌

侯爵府

...

好正呀

珍珠宮

suetchingBB 發表於 19-2-26 01:18

尋晚氣氛真係好好,好羨慕你咁前
我信用卡優先訂飛時$880賣晒

珍珠宮

bk2013 發表於 19-2-26 07:11
好正呀

差不多唱晒經典歌

男爵府

Joey8 發表於 19-2-26 07:37
差不多唱晒經典歌

我願你知道,長髮無

版主

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

Joey8 發表於 19-2-26 07:26
尋晚氣氛真係好好,好羨慕你咁前
我信用卡優先訂飛時$880賣晒
...

我一知佢開就叫晒所有朋友幫我撲飛,用盡人情牌

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

suetchingBB 發表於 19-2-26 01:18

嘩,好近

寶石宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

幸福可以好簡單

大宅

回覆樓主:

超期待,我仲要等到聽晚先有得睇...想問下係咪4個角位都係台?睇座位表,我應該係其中一個角既第一行

伯爵府

好媽媽勳章

以伊健的歌藝可以係紅館開幾場演場會, 都係一個奇蹟, 他幸運地遇到好多K歌, 反而唱歌好的歌手紅唔起, 真係時也命也。
利申: 我不討厭伊健, 只想講事實

kcpak    發表於 19-2-26 21:07

男爵府

iwff 發表於 19-2-26 09:04
以伊健的歌藝可以係紅館開幾場演場會, 都係一個奇蹟, 他幸運地遇到好多K歌, 反而唱歌好的歌手紅唔起, 真係 ...

認同呀。當年嘅 潮流 浩南 電影 K歌,令佢红。。。歌聲就真係 。。。天時地利

珍珠宮

禁上發言 發表於 19-2-26 07:40
我願你知道,長髮無

係呀,我諗住佢encore時會唱多二至三首,有機會唱埋長髮

珍珠宮

suetchingBB 發表於 19-2-26 07:41
我一知佢開就叫晒所有朋友幫我撲飛,用盡人情牌

你好厲害
我嗰朝打左差不多二個鐘先通,但加1/3場我另外朋友好快打通同都好前

珍珠宮

blinkaaa 發表於 19-2-26 08:58
超期待,我仲要等到聽晚先有得睇...想問下係咪4個角位都係台?睇座位表,我應該係其中一個角既第一行 ...

咁可以握手

男爵府

iwff 發表於 19-2-26 09:04
以伊健的歌藝可以係紅館開幾場演場會, 都係一個奇蹟, 他幸運地遇到好多K歌, 反而唱歌好的歌手紅唔起, 真係 ...

香港有幾多個歌手公認識唱歌,男歌手得學友,Eason ,咁其他歌手咪全部都奇蹟

首頁
12345...12

尾頁

跳至