懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問大家有無搵過謝喜兒或鄧悅翹醫生照結構? 如果睇過可唔可以講下好唔好啊?

複式洋房

karrywong 發表於 19-2-26 09:54
請問大家有無搵過謝喜兒或鄧悅翹醫生照結構? 如果睇過可唔可以講下好唔好啊? ...

搵過鄧悅翹醫生照結構

約朝早十點半,十點四上去無人等,就直接入去照,照左20分鐘,每樣野都有照足,手指腳指有數。照完之後都會問有無其他問題,都有解答我。

照嗰時會講照緊咩,正唔正常,但照緊嘅時候唔會講其他野。態度係比較cool,但我覺得無咩特別好或者唔好,實事求是,照足就已足夠。

別墅

回覆 KclcTM 的帖子

好的, 唔該晒你既分享, 網上有d負評所以想聽下近期的分享, THANK YOU

複式洋房

請問大家有無搵過謝喜兒或鄧悅翹醫生照結構? 如果睇過可唔可以講下好唔好啊? ...

謝醫生好好,有耐性,講解又詳細,仲要價錢合理。

別墅

有牙謝喜兒,照得好好

複式洋房

回覆 karrywong 的帖子

我都係搵謝喜兒照, 好好呀, 好有耐性,
照唔到既會叫你出去行下, 每樣野都照得好清楚~

男爵府

一年前左右,謝喜兒,有耐性,bb遮左叫出去食D野返來再照

別墅

之前搵鄧悅翹照,book 最早好似係10點,無人等好快可以照,照左15mins, 講野好細聲,好辛苦先聽到佢講野,基本野都有照晒,有數手指,腳指,但無睇耳仔,3D 係一張A4紙彩印,大約4張相,唔算太差,但唔會感覺到佢nice ,真係幾cool 下

大宅

2個醫生都照過,我覺得謝喜兒細心程度爆登,bb係小小遮住醫生點都會同你照好,一路照會一路解釋你聽佢照緊咩?

伯爵府

照過謝喜兒,佢比當日約左的時間遲到左大半個鐘,佢有講唔好意思。
我係第一個,佢都算講解詳細,如果照唔到會叫你出去坐坐同食d野,照完下一個再叫返你入去。
只不過佢講野比較細聲,同埋我要求寫懷孕證明時,佢只肯寫我的姓名及週數,不肯寫ID number。
佢只有2D,包一隻DVD,一張2R,報告會過幾日平郵去你的地址。

複式洋房

謝醫生係母胎學醫生嗎?

大宅

rio046 發表於 19-6-5 13:47
謝醫生係母胎學醫生嗎?

是的,而且相對價錢比其他平,我都覺得幾推薦

別墅

我搵鄧悅翹醫生照
我上到去登記完,咁岩撞正佢收到電話要去接生。
等左約2小時,佢返緊黎時姑娘已經call我返去。
一入房,醫生會問你少少資料,就上床照。
我覺得佢拎住支捧照比較大力(比我睇開的婦產科男醫生再大力少少),醫生會逐個位置照,照到乜都講,不過真係比較細聲,要好留心聽。
到照bb樣,因為bb用手遮住個樣,佢會用支捧搖你個肚幾下,等bb縮返隻手。雖然再大力少少,但bb隻手真係會縮開架!(唔使出去行浪費時間)
佢會影4張相,用A4紙print比你。再有隻DVD。
照完醫生會講返係咪全部正常,照結構只照到8-9成,器官機能唔會知道等等
最後醫生有笑住同我地講bye bye呀:)

別墅

不建議睇鄧,照時講漏某個位,之後翻屋企睇片先發現某D位無同我講,打電話追問話有幫我睇到只係無停留無講,搞到我擔心左一段時間

別墅

回覆樓主:

搵鄧醫生產檢加照結構
有數齊器官手指腳趾,唔覺細聲,不過係講野斯文

首頁

尾頁

跳至