自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

各位,請問曼谷有冇D $800 左右或以下的酒店介紹 ? 交通方便,最緊要唔好有污糟嘢,我好驚㗎,多謝大家先

水晶宮

要近邊一區 ? Siam ?

公爵府

我唔知要近邊區 ? 想行夜市,水上市場,鉄路市場,翟道翟

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

littlehoneymum 發表於 19-2-26 16:56
各位,請問曼谷有冇D $800 左右或以下的酒店介紹 ? 交通方便,最緊要唔好有污糟嘢,我好驚㗎,多謝大家先 ...

holiday inn express 近mbk 是ok的
新淨

子爵府

littlehoneymum 發表於 19-2-26 16:56
各位,請問曼谷有冇D $800 左右或以下的酒店介紹 ? 交通方便,最緊要唔好有污糟嘢,我好驚㗎,多謝大家先 ...

hyatt place bangkok sukhumvit

新酒店,好方便BTS PHROM PHONG站,有3個商場,有FOOD COURT,有超市,有一座全食市,酒店附近有間橙色牆按摩店又大又舒適,出酒店過對面馬路向右行有間白色屋,食泰國FUSHION菜環境好正.

我下月又去住.

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

littlehoneymum 發表於 19-2-26 17:15

水上市場同鐵路市場,完全唔係曼谷市中心來的

子爵府

你FB ADD 泰好玩鬼主意,泰旅谷真好玩,好多資料.

siumak    發表於 19-3-5 10:36
藍天竹    發表於 19-2-27 14:24
wcpcelia    發表於 19-2-26 19:48

大宅

ibis bangkok siam

水晶宮

littlehoneymum 發表於 19-2-26 17:15

全部都唔同路, 不過住近siam / chitlom 基本上有著數, 去邊呢個都係中心點

公爵府

回覆 good_pig 的帖子

難去嗎 ? 未試過曼谷自由行,過往跟團咋

公爵府

回覆 cat_hellobb 的帖子

多謝你

公爵府

good_pig 發表於 19-2-26 17:17
holiday inn express 近mbk 是ok的
新淨
mbK是什麼 ?

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

aloft bangkok sukhumbit 11

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

留毛,啱好最近都有計劃

珍珠宮

Asok bts 附近好多呀,啱啱住完 Arte hotel又平又大

子爵府

littlehoneymum 發表於 19-2-26 17:21
回覆 cat_hellobb 的帖子

多謝你

泰國座BTS去街街, 去SIAM最塞車唔好座私家車, 其他地方沒有BTS先CALL CRAB.

子爵府

littlehoneymum 發表於 19-2-26 17:22
mbK是什麼 ?

http://www.bangkok.com/shopping-mall/mbk.htm

SHOPPING CENTRE

你入FB GROUP爬文自己去沒有難度

子爵府

有咩可以幫手出聲,我搵開香港人開公司機場接送,10人VAN B1200.00,想去地點GLOOGLE REMARK 心心,你現在係GLOOGLE 打酒店名可以搵到地點.

寶石宮

littlehoneymum 發表於 19-2-26 17:22
mbK是什麼 ?

曼谷好旺的商場

寶石宮

littlehoneymum 發表於 19-2-26 17:20
回覆 good_pig 的帖子

難去嗎 ? 未試過曼谷自由行,過往跟團咋

水上市場同鐵路市場,可以跟klook一日遊

首頁

尾頁

跳至