網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

剛見呢張好平,請問用咩方法運黎? 官集可以嗎? 我只識私集,未用過官集上門。

求指教,天水圍區
(emoji)

男爵府

回覆樓主:

求助,
店家覆:

100x50x20cm
22kg

禁止訪問

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

hellomamiii 發表於 19-2-27 08:42
求助,
店家覆:

你可以試吓鑫航,佢幾平,又有交帶

男爵府

cmbj1999 發表於 19-3-3 16:17
https://item.taobao.com/item.htm?id=584510814585
運開傢俬電器

謝謝你,我已淘咗1官集,等4px, 算第一個開始,因不懂其他

男爵府

claudiaman_86 發表於 19-3-3 23:06

謝謝你,我已淘咗1官集,等4px, 算第一個開始,因不懂其他

男爵府

回覆 hellomamiii 的帖子

好似麻麻地, 不過大件貨我都係用鑫航平D~

男爵府

claudiaman_86 發表於 19-3-4 11:35

好似麻麻地, 不過大件貨我都係用鑫航平D~

因為唔知頭唔知路,又好少運大件嘢,所以冇開新集運公司戶口了。 希望入倉後官集不要太貴吧,仲要加上門費

男爵府

應該唔會貴掛, 不過我見朋友們都話用佢有D慢同埋亂, 我從來只用私集

男爵府

claudiaman_86 發表於 19-3-4 12:17

應該唔會貴掛, 不過我見朋友們都話用佢有D慢同埋亂, 我從來只用私集 ...

我都只係私集咋,或等天貓超市免運先敢運屋企,第一次官運,有點新奇,聽說冇體積限制,都方便。因我用開的私集只可100cm內高

男爵府

我間私集冇限SIZE, 天貓就冇買過直運

禁止訪問

男爵府

ChristineChan33 發表於 19-3-5 00:15
我都只係私集咋
淘派首重都係¥13.9
大件嘢都可以送上屋企

謝謝你,下次有機會試試

男爵府

claudiaman_86 發表於 19-3-3 23:06

鑫航確係平喎,只可惜我住果頭冇點

男爵府

ChristineChan33 發表於 19-3-5 00:15
我都只係私集咋
淘派首重都係¥13.9
大件嘢都可以送上屋企

check咗,我住附近都有喎,但俾起我用開嘅就行遠d ,但都算ok喎,平d, 請問呢間體積計嚴重嗎? 想淘d玻璃膠紙痴枱防污漕,都都成50cm高

侯爵府

2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

hellomamiii 發表於 19-2-27 07:32
剛見呢張好平,請問用咩方法運黎? 官集可以嗎? 我只識私集,未用過官集上門。

求指教,天水圍區

可否睇下淘咗邊款飯枱?

男爵府

hellomamiii 發表於 19-3-5 08:24
鑫航確係平喎,只可惜我住果頭冇點

送上門,我未試過去自取(其實)

男爵府

claudiaman_86 發表於 19-3-5 13:00

收咗件,我發咗香港了,運費¥154,加上門費,好似$20定30, 等電話再問清楚,因為大件,只能單件付運,加了¥10附加大件費,謝謝各位

男爵府

claudiaman_86 發表於 19-3-5 13:00

我永遠自取,反而未試過家中收件,因好怕等收貨要找時間等啊

男爵府

因為我送公司, 所以未試過自取~ 如果送屋企就叫哥哥仔放門口

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊