自由報料

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

質料問題?

水晶宮

回覆 細細聲 的帖子

請問,薯餅疊住都炸到?

子爵府

新機頭幾轉唔好食
我買NUTZEN那牌子,
回來清潔後,都專登買些平價雞亦試機
那幾隻試既雞亦只是試點整得好,然後全唔要(知道係浪費,但頭幾轉真係唔食得)

複式洋房

回覆 細細聲 的帖子

依幾日用麵包給過,嗰陣味已經散左好多,啲食物都唔見上次嗰陣膠味👍

複式洋房

回覆 ko3go 的帖子

唔該晒你,依家部機都唔見有問題

複式洋房

回覆 tsung 的帖子

應該係頭一兩次用都會咁,依家已經解決咗問題

tsung    發表於 19-3-5 20:50

男爵府

kopuisze 發表於 19-3-5 19:21
回覆 細細聲 的帖子

依幾日用麵包給過,嗰陣味已經散左好多,啲食物都唔見上次嗰陣膠味👍 ...

用麵包? 點吸?

翡翠宮

細細聲 發表於 19-3-2 10:33
我剛剛就甘整左3塊薯餅,係細啲同有手抽位無甘好。。不過都好食,吾覺得有膠味

...

你好勁,咁快儲到4百幾個印花~

我都想換,努力儲印花中~

但想問下你,部機的尺寸,因為我睇個介紹無尺寸,上網睇又搵唔到~

因為我擺的位置有限,驚啱夠位擺,想問下你方唔方便度下個高度同底部大概幾闊呀,謝謝~

大宅

真係唔好再儲埋晒D印花. 換埋晒D垃圾電器喇.
大公司點會真係有著數俾你呀. 你幫緊佢清死貨就真.
又推多次

儲印花去換購產品. 往往都是很花精神和時間. 如每次去超市都要盤算著. 如果所換得到的產品真的是如描述般那麼貴. 花上精神和時間可以真的用較平宜的價錢換購,這也算值得. 但往往這些公司所推出換購的產品.與描述的價值跟本名不乎實. 甚至乎這些公司所標出的換購價, 或許對他們而言, 經已有相當可觀的利潤.
如平時都是經常買日用品可輕易儲印花的就不妨一試. 但如要每次浪費精神時間去盤算,這回要買多少才多獲印花. 甚至去到最後要花錢買印花. 這真是得不常失. 再者所換到的產品是否真的有需要? 沒有這推廣會自淘金錢出來買嗎. 分分鐘自淘金錢買的也不用換購的那麼貴.

聲稱價值$1200 可用$359.9 換購的同類型產品

大宅

小manman 發表於 19-3-9 13:45
你好勁,咁快儲到4百幾個印花~

我都想換,努力儲印花中~

我自己貪佢夠細,同未買過AF,所以換左試下用

我得呢幾張相俾你參考,最好你去惠康望望實物

翡翠宮

細細聲 發表於 19-3-9 22:16
我自己貪佢夠細,同未買過AF,所以換左試下用

我得呢幾張相俾你參考,最好你去惠康望望實物

唔該哂~

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

可請教下為何那麼快換到印花?買印花?

大宅

印花市價$0.8 ~ $1 一個. 件貨20蚊美金都唔洗. 直接買分分鐘平過你用錢買440個印花.

伯爵府

bussi 發表於 19-3-10 18:25
印花市價$0.8 ~ $1 一個. 件貨20蚊美金都唔洗. 直接買分分鐘平過你用錢買440個印花. ...

買唔同用印花換,這是捉心理的太太遊戲,買俾錢就係,換要四圍夾下換下,我娘親大人唔出街既,但會為左d印花約jm飲茶換印花,會帶d孫去超市買零食,會為左d印花變得好忙,甘有咩所謂呢?

大宅

回覆 hui_bb 的帖子

你這個是正面例子. 可以令到老人家多出門多活動. 大家都樂見. 但你又有否見過有些老人家. 站在收銀處前問人要不要印花那種情況. 一直講緊既一點係. 點解大財團有財有勢都要用一種咁拙劣既手段呃人. 明明一個連20蚊美金都唔值既垃圾電器. 可以聲稱價值過千.
相信大家都唔記得左早排同一個集團有個清潔工"拎/偷"印花事件. 個財團可以話每個印花價值$60要人賠. 真係不知所謂. 印花到底價值幾多? 用多少心神去玩這個遊戲? 唔同人有唔同睇法.

大宅

bussi 發表於 19-3-10 18:25
印花市價$0.8 ~ $1 一個. 件貨20蚊美金都唔洗. 直接買分分鐘平過你用錢買440個印花. ...

你意思pyrex 部AF 20蚊美金

大宅

回覆 細細聲 的帖子

20蚊美金都唔值

大宅

我部機完全無味喎, 已經用過來整薯條, 雞翼, 多春魚, 又試過薯條係底, 上面放幾隻雞翼.
全部都OK, 今日試多春魚, 預早一晚腌好, 今晚整, 用180度, 第一次8分鐘, 之後反轉再8分鐘, OK唔錯, 不過可能放得唔好, 有幾條爛咗, 不過整體唔錯

男爵府

US$20 係批發價, SAMPLE價係US$29.25 (唔知佢可唔可以單件SAMPLE咁賣)
  • 2914 Units Minimum Order

如果你夾到人買2.9K件係真係可以US$20買, 不過我唔知零售價係幾多, 我估多一倍MAYBE?

不過我認同, 超市換D野QUALITY 係麻麻 (利申, 換過廚具, 結果都係轉送出去)

大宅

zzzzchu 發表於 19-3-12 20:10
我部機完全無味喎, 已經用過來整薯條, 雞翼, 多春魚, 又試過薯條係底, 上面放幾隻雞翼.
全部都OK, 今日試多 ...

請問個炸架下4粒膠啲使唔使撕走?

首頁

尾頁

跳至