懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我上網睇左好多人既COMMENT, 又唔想成萬蚊咁影 所以SORT OUT左以下呢幾間,有冇媽媽影過可以俾下意見?
Oh mc Baby - Newborn Photography 初生嬰兒上門/影樓攝影 家庭照攝影
Maryk Photography
Precious Baby studio

Les Bébés Studio - Newborn Baby專業上門攝影 家庭攝影

謝謝!

複式洋房

mummumpang 發表於 19-2-28 16:43
我上網睇左好多人既COMMENT, 又唔想成萬蚊咁影 所以SORT OUT左以下呢幾間,有冇媽媽影過可以俾下意見?
Oh m ...

我都考慮緊Les Bebes

複式洋房

Futurting 發表於 19-2-28 17:14
我都考慮緊Les Bebes

佢價錢都幾抵~

大宅

Oh m ...

岩岩影左Les Bebe, 攝影師姐姐好好,好有耐性(emoji)(emoji)(emoji)(emoji) 重點係影出黎效果好好 價錢又抵

別墅

Oh m ...

我刀搵左Les Bébés影不過阿b未出黎

子爵府

Oh m ...

第一間呢度前排有post講

別墅

我都搵左Les Bébés落訂

複式洋房

有!!! the heaven’s love
極度推薦!!!
我有好多friends響個度影
我今胎都打算去影

複式洋房

Oh m ...

我都join左Les 不過bb未出世

複式洋房

TarasetaE 發表於 19-3-1 17:13
有!!! the heaven’s love
極度推薦!!!
我有好多friends響個度影

等我又 quote 埋呢間先!! 謝謝

複式洋房

mummumpang 發表於 19-3-1 17:23
等我又 quote 埋呢間先!! 謝謝

you’re welcome
the heaven’s love專影fresh48

另外一間叫whoolala baby photography都唔錯

我望過啲cake smash主題都好吸引

等阿仔出世大個啲...我都諗住幫佢影返輯留念

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至