心聲留言

跳至

複式洋房

2019勳章

我對住人講野五敢直望人,我好怕羞…同埋講野冇自信…又唔中意講野…
好想人地當我透明算,我只係自己同自己生活,
我覺得自己係有病,好五尋常!
有咩方法救我?

Mnbvcxdsa    發表於 19-3-3 14:19

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

TseU 發表於 19-3-2 02:54
我對住人講野五敢直望人,我好怕羞…同埋講野冇自信…又唔中意講野…
好想人地當我透明算,我只係自己同自 ...

係咪自閉症?你最好去見一見醫生,唯有醫生既專業意見先幫到你!

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 TseU 的帖子

你仲有家人麻,香港地好多人都冇真心朋友,我都同你一樣唔識同人溝通。或者搵背景相近共同興趣既人開始傾計會易啲

大宅

2019新春慶豚圓

找同背景的朋友,同興趣的朋友,咁傾計會易D。

:-D :-?

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 pstar1231 的帖子

我都係一樣,唔識同人溝通,我係被動既人,同人冇乜話題,所以我個人比較悶,我都懷疑自己有社交障礙!

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 小傑媽媽 的帖子

你好呀小傑媽媽~或者我地可以做個朋友

伯爵府

pstar1231 發表於 19-3-3 09:54
回覆 小傑媽媽 的帖子

你好呀小傑媽媽~或者我地可以做個朋友

好呀!你pm我傾下計呀

大宅

網上面傾計會舒服好多,唔洗面對面,鐘意就講唔鐘意開聲又無人會話你

大宅

有我陪你,

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

大家一齊傾下計

男爵府

2019新春慶豚圓

其實我都唔多鍾意講野

伯爵府

ilovecafe 發表於 19-3-4 01:15
網上面傾計會舒服好多,唔洗面對面,鐘意就講唔鐘意開聲又無人會話你

我係網上可以同人好多野講,但面對面就會自閉唔多出聲,所以以前我交過好多筆友,但真實朋友就好少

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊