自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

(講明先, 唔like的請過主, 唔好留言)

琴晚睇尾場

伊健話睇到近來香港人有d負能量, 所以開演唱會等大家開心下, 佢做到呀, 我睇完之後真係好開心, 青春回憶返晒嚟

佢唱[我的歌]時感動落淚, 場面感人

encore第二次時全場勁嗌, 有d人都走, 隊band都走埋, 點知佢真係出返嚟encore 第三次, 好開心呀

佢d歌我大部都識, 一路唱一路睇, 好high

希望佢快d?再開演唱會, 帶多d正能量比香港人

男爵府

hellohelloruby 發表於 19-3-2 10:46

琴晚睇尾場

近年既演唱會,係我睇過氣氛最好
呢幾年睇過劉華,sammi ,容祖兒,陳柏宇等

水晶宮

以前看過兩次他!咁多個最好看是他!真的!

wcpcelia    發表於 19-3-2 17:52
自由太多會令世人失去平衡

水晶宮

koalachan2002 發表於 19-3-2 10:53
近年既演唱會,係我睇過氣氛最好
呢幾年睇過劉華,sammi ,容祖兒,陳柏宇等
...

我好少睇演唱會, 對上一次我諗有10年

水晶宮

mickeywinnie3 發表於 19-3-2 11:04
以前看過兩次他!咁多個最好看是他!真的!

佢個人好真, 我覺得佢唔係想賺錢, 係真心想大家開心

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

hellohelloruby 發表於 19-3-2 10:46

琴晚睇尾場

你就好啦 encore 三次,我哋27號 encore兩次 咋,唱《一對對》嗰陣全場開曬手機燈個氣氛真係好正, 我覺得值回票價

大宅

lala229 發表於 19-3-2 11:09
你就好啦 encore 三次,我哋27號 encore兩次 咋,唱《一對對》嗰陣全場開曬手機燈個氣氛真係好正, 我覺得 ...

我第一場 encore左一次咋

水晶宮

你就好啦 encore 三次,我哋27號 encore兩次 咋,唱《一對對》嗰陣全場開曬手機燈個氣氛真係好正, 我覺得 ...

係呀, 好靚

男爵府

氣氛非常好三次encore估不到

水晶宮

Sze0822 發表於 19-3-2 11:12
我第一場 encore左一次咋

唔緊要啦, enjoy開心就得

子爵府

hellohelloruby 發表於 19-3-2 11:06
佢個人好真, 我覺得佢唔係想賺錢, 係真心想大家開心
我記得曾經有人分享:

係街見到伊健,好開心咁衝埋去攞簽名。佢簽完,笑笑口咁細聲講咗句:「個簽名依家唔值錢㗎啦。」

玩自嘲,好可愛

水晶宮

artroboy 發表於 19-3-2 11:38
我記得曾經有人分享:

係街見到伊健,好開心咁衝埋去攞簽名。佢簽完,笑笑口咁細聲講咗句:「個簽名依家唔 ...

如果比我撞到佢, 我見影相, 唔駛要簽名

象牙宮

頭先上網睇過我我都覺得好好睇好精彩

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

真係超正
後悔無叫埋我阿媽去睇

佢一定好enjoy

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

《我的歌》

https://youtu.be/8O4DO4xZIxw

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大宅

Poyau 發表於 19-3-2 12:16
《我的歌》

https://youtu.be/8O4DO4xZIxw

正,我見個個都話好睇

wcpcelia    發表於 19-3-2 17:53

子爵府

hashtag影視迷勳章

全場開晒手機燈真係勁正

大宅

好勁呀可以買到尾場嘅飛

首頁
12345...6

尾頁

跳至