親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

2019新春慶豚圓

暑假想 join local tour
1. Syndey Blue Mountain
2. Mel Phillip Island
3. Mt. Buller
唔知你地暑假去,而諗住 join 團的 join 左未呢?而家 book 早嗎?

禁止訪問

2019新春慶豚圓

別墅

2019新春慶豚圓

sorere 發表於 19-3-2 19:33
這些都是差不多每日都有出團的行程, 太早訂, 如果行程有變, 對自己冇乜好處.

現在睇定想去的內容, 臨出發 ...

非常感謝你的意見!

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章

sorere 發表於 19-3-2 19:33
這些都是差不多每日都有出團的行程, 太早訂, 如果行程有變, 對自己冇乜好處.

現在睇定想去的內容, 臨出發 ...
請問去Blue Mountain 有無local tour 介紹, 我只見kkday, klook.

別墅

2019新春慶豚圓

Glau 發表於 19-3-4 11:52
請問去Blue Mountain 有無local tour 介紹, 我只見kkday, klook.

我決定自己去 blue mountain, 唔 join local tour 呢

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 mycolau 的帖子

我會包車去Mel Phillip Island同Lake mountain,我剛上星期俾左訂,因Mel Phillip Island想訂UNDERGROUND,我地又人多,怕太遲會冇,因為得70個位

侯爵府

夏天玩到顛

mycolau 發表於 19-3-11 22:20
我決定自己去 blue mountain, 唔 join local tour 呢
我都會自己去blue mountain

侯爵府

夏天玩到顛

借位問,有無人去port stephen滑沙?由port stephen返sydney個程火車,需唔需要訂位架??

子爵府

回覆 shirleyng817 的帖子

SAME想借位問有冇人知如果由Southern Cross Station去淘金鎮自己搭車幾錢車費? 網頁揾唔到,THX

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章

mycolau 發表於 19-3-11 22:20
睇過D local tour, 太趕了, 我地都會自由行搭火車去, 5月出發啦.

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

02413124 發表於 19-3-12 09:16
回覆 shirleyng817 的帖子

SAME想借位問有冇人知如果由Southern Cross Station去淘金鎮自己搭車幾錢車費? ...
我上年年尾去過,我在Southern Cross Station 買 Myki Explorer Pack,同職員講我要去淘金鎮,佢叫我 top up埋,成人來回車費約 A$57。

如果你自己去,要留意回程時,時間表上有D時段唔係坐火車返,而係坐旅遊巴士,由Ballarat直駛返去 Southern Cross Station。如果唔清楚,回程時問車站職員,以免在車站月台白等。

子爵府

回覆 Lihoma 的帖子

THXTHX 咁我人多,可能BOOK MAXI TAXI都差唔太遠

侯爵府

夏天玩到顛

Lihoma 發表於 19-3-12 15:32
我上年年尾去過,我在Southern Cross Station 買 Myki Explorer Pack,同職員講我要去淘金鎮,佢叫我 top u ...
火車票價都幾貴

Lihoma    發表於 19-3-14 13:52

子爵府

shirleyng817 發表於 19-3-12 09:13
我都會自己去blue mountain

可以分享點去blue mountain 嗎?thx

侯爵府

夏天玩到顛

Poon89 發表於 19-6-12 17:51
可以分享點去blue mountain 嗎?thx
由central station 搭火車
Katoomba Station , 再轉搭686巴士

子爵府

shirleyng817 發表於 19-6-20 09:13
由central station 搭火車
Katoomba Station , 再轉搭686巴士

你地果陣仲有去附近動物園或者山洞嗎?
因為我見交通一程都兩個鐘,從悉尼市中心,即日來回好似只能到藍山

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊