自由講場

跳至

首頁
12345...18

尾頁

洋房

多謝大家既建議,此post已完。
見到好多人話膠post乜乜,我已經重申左好多次我討論既重點從來唔係咩幾億,亦都表示左唔打算交代啲錢係點黎,我好認真想討論番原本主題既事,苦惱唔知點面對男朋友,所以當初先開左帳號去問下大家意見,同埋有人話我潛左水,我只係過左今日回覆post既限額,好感激真心認真咁回覆左我問題既人,我認為已經得到我想要既答案所以完結呢個post,希望唔好再有人咁無聊帶恥笑既語氣咁去再留言或者係都要尋求個啲錢點樣賺番黎,唔係犯法,亦都唔係詐騙各樣。

男爵府

Sabrinasss 發表於 19-3-3 01:12
男朋友一直很疼我 很愛我 前天跟他吵架 他零晨五點跑來我家大吼大叫發神經 身上酒味很大 我說再這樣我要報 ...

打過一次好大機會有第二次

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

又打你一巴,又拿刀威脅你,發酒癲 ,分手吧

洋房

天真B 發表於 19-3-3 01:13
打過一次好大機會有第二次

但係我郁手先⋯佢之後第二日斟茶遞水買早餐比我食 一直好似好內疚咁 但我唔知點面對佢 所以我無表情 但佢又覺得我嬲佢 話咁樣既關係好辛苦 問我到底想問 我唔識答所以話我只係有啲攰

wcpcelia    發表於 19-3-3 08:49

珊瑚宮

早走早著。真面目出来了
玩具萬歲!

伯爵府

你打佢
佢還手又攞刀發癲
我係贊成你分手
但呢件事上係你打人先
所以其實你都有問題

複式洋房

回覆樓主:

分手保命。不過你應該都係唔會聽

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

第時受刺激發癲斬你,而家仲唔走?

禁止訪問

回覆樓主:

洋房

mickeyeva 發表於 19-3-3 01:16
又打你一巴,又拿刀威脅你,發酒癲 ,分手吧

其實我地年底要結婚 佢最近工作壓力好大 因為我地下年要買樓 佢仲打算買埋比我媽 但我成日同佢都有拗撬 佢覺得佢咁辛苦做野得好似唔明白佢咁 又表示將來所有野都會比哂我 佢話佢咁愛我點解我都係唔明 其實我無唔明 但有好多時都係佢唔滿意我啲野跟住我就唔講野 之後佢驚我嬲佢就會發脾氣先 最後又演變我要同佢分手 跟住佢又哄番我 佢控制欲好強 我同朋友出去佢又發脾氣⋯其實我都唔知我仲可以忍幾耐 定係接受 因為佢本身真係好錫我

洋房

Mrs周 發表於 19-3-3 01:21
第時受刺激發癲斬你,而家仲唔走?

佢個陣話要同我同歸於盡 不過佢係第一次咁樣 佢平時個人好溫和 我覺得係因為酒精同佢最近工作壓力太大 佢幾乎無咩點訓覺

珊瑚宮

2024年龍年勳章

一定分手

大宅

Sabrinasss 發表於 19-3-3 01:24
其實我地年底要結婚 佢最近工作壓力好大 因為我地下年要買樓 佢仲打算買埋比我媽 但我成日同佢都有拗撬 佢 ...

你好似都諗定晒會同佢繼續一齊嘅藉口

wcpcelia    發表於 19-3-3 08:49

洋房

zz1zz2 發表於 19-3-3 01:21
分手保命。不過你應該都係唔會聽

其實我覺得佢只係發脾氣 唔會真係想斬我 不過而加唔知點面對佢

大宅

男朋友一直很疼我 很愛我 前天跟他吵架 他零晨五點跑來我家大吼大叫發神經 身上酒味很大 我說再這樣我要報 ...

一齊左幾耐呀?

男爵府

大廚勳章 hashtag影視迷勳章

拿刀威脅你,根本唔使諗,早走早著,真的,就算你同佢繼續,將來有了小朋友,你同小朋友都唔會安全。一個比唔到安全感你嘅男人,唔好浪費時間在佢身上。

洋房

Waiwai11 發表於 19-3-3 01:26
你好似都諗定晒會同佢繼續一齊嘅藉口

因為今次好認真打算結婚 計劃哂好多野 訂婚戒指斬買埋

伯爵府

回覆 Sabrinasss 的帖子

互相折磨

大宅

是你打他一巴先佢再打返你一巴?
其實郁手就唔得啦,不論男女都唔應該打人仲要打自己伴侶,定係你地仲好細個?

洋房

Waiwai11 發表於 19-3-3 01:27
一齊左幾耐呀?

兩年

首頁
12345...18

尾頁

跳至