夫婦情感

跳至

首頁
34567...13

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Boyiiiii 發表於 19-3-5 13:08
經一事長一智

唔智再信架喇

好好保重,好好養胎。一而再,再而三……不值得信任。千祈唔好心軟呀
不要從別人的嘴裡去認識我

複式洋房

Boyiiiii 發表於 19-3-5 03:56

大家 我10月尾 就番左香港

睇到呢度,覺得你好叻!真心佩服!!女人唔可以只識喊架。仲要識得走、要識自強同(報仇)。

複式洋房

sfcdog7 發表於 19-3-6 03:22
睇到呢度,覺得你好叻!真心佩服!!女人唔可以只識喊架。仲要識得走、要識自強同(報仇)。
...

好彩有隻狗狗咋!

一路同自己講 我自己可以架
其實真係一字一句。每一刻都記得佢點對我

其實男人一定會偷食
只係接受唔到佢甘快 同係我有左bb 黎甘搞法

而個女人係有心拆散。個女人有老公同細路都甘唔要面。我真係服左佢

以前我會話 如果佢偷食 我就剪左佢
但到自己 其實真係好多身不由己
亦無諗過佢對我甘好 會甘樣對我

經過呢次。自己都要好好反省
但係做女人真係唔易
唔好成日覺得自己好可憐就得!
佢地一定會有報應 哈哈

複式洋房

Boyiiiii 發表於 19-3-6 04:23
好彩有隻狗狗咋!

其實 我打出黎分享 唔係想大家同情我
只係 出軌既男人 係0 只係時間問題

如果被出軌一定要同人傾 當然要搵正能量既朋友
同埋收集好証據
保護好自己。佢對你不忠 呢個男人就可以踢開
如果好似我甘無奈有左bb. 又理性唔到既話
就好好轉換心情生bb ! 總會有出路

共勉之

edhepp    發表於 19-3-6 17:10

大宅

好媽媽勳章

點解你咁容易睇到佢手機內容?連對方老公都搵到好厲害。
出軌男抵死,人妻結局同樣,希望所有出軌既9男女早早得到應有報應

複式洋房

回覆 Boyiiiii 的帖子

尊敬你的堅強和果斷。祝願4月生BB一切順利,坐月好好休息!

大宅

樓主咁你覺得你c樓主咁你覺得你c6仲愛唔愛你?現在你對他的感情係點呢?

我都發生咗好幾年啦~係真係無可能完全放低。

大宅

Boyiiiii 發表於 19-3-6 04:23
好彩有隻狗狗咋!

那小三很索的嗎?或是姣到令人神暈顛到!為什麼你C6可以與她肆無忌彈地鬼混!?你們是新婚,理應很sweet!不過可以快點看清這個人,未嘗不是好事

複式洋房

babyhi 發表於 19-3-6 07:37
點解你咁容易睇到佢手機內容?連對方老公都搵到好厲害。
出軌男抵死,人妻結局同樣,希望所有出軌既9男女早 ...

佢改左密碼果段時間睇唔到

其他都係 飲醉左睇架 哈哈(emoji)

但唔可以比佢知我睇左。其實好有技巧
我都好佩服自己。
我連個女人娘家地址 老公地址都搵到

複式洋房

KatriKit 發表於 19-3-6 11:50

尊敬你的堅強和果斷。祝願4月生BB一切順利,坐月好好休息!

就係唔夠堅強 同果斷!

由一開始發現就要 同佢離 無機會比先係最正確既做法 !連時間都唔使浪費 亦唔需要等到個bb甘大 都唔落得

最重要 唔使同佢再有關連先對自己最好,但而家我有個仔 即係呢一世都同佢有關連

複式洋房

Kambee 發表於 19-3-6 16:09

樓主咁你覺得你c樓主咁你覺得你c6仲愛唔愛你?現在你對他的感情係點呢?

佢應該係愛既
如果唔係都唔會放低晒d野黎陪我生bb
都係有做d野比我睇 佢認錯

而我做好自己老婆本分 我無欠佢
有一日佢完全回歸既時候
就係我離婚紙比佢簽既時候

其實香港女人一d都唔使靠男人 !
當然有bb 難講。識得走既女人先係男人最恨不得!

複式洋房

hawflakes 發表於 19-3-6 17:04
那小三很索的嗎?或是姣到令人神暈顛到!為什麼你C6可以與她肆無忌彈地鬼混!?你們是新婚,理應很sweet! ...

唔索! 係因為個女人有老公 唔使負責任 重點係個女人會坐飛機同火車黎搵我老公 同埋 個女人唔使帶套做都得! 口技亦非常厲害 不過 身材就係生完2個既媽媽(個女人會用佢老公錢買野比我老公)哈哈

因為我老公成日要出差。其實係超sweet.好多野男人都係下面行先
飲醉左做野唔諗後果 就開始踏上這條路

大宅

Boyiiiii 發表於 19-3-6 17:15
佢應該係愛既
如果唔係都唔會放低晒d野黎陪我生bb
都係有做d野比我睇 佢認錯

完全同意!你好醒!(emoji)

複式洋房

Boyiiiii 發表於 19-3-6 04:33
其實 我打出黎分享 唔係想大家同情我
只係 出軌既男人 係0 只係時間問題

大家。雖然我而家認清我老公係渣
我而家睇番都覺得係幸運 因為一開始就知道
其實 好多男人 收埋收埋
幾年先知仲浪費時間 同更傷心

男人叫雞不可怕。
係有小3 係外面用屬於你既錢同男人既關愛 先最可怕

而不得不說。我老公未偷食之前真係好好。
所以 再好既男人 都會有底唔住誘惑既時候
一支竹唔可以打沉一船人
現實d黎講 只係時間同機會問題

我個case就係佢有太多機會
同埋無貓唔食魚 哈哈

大宅

Boyiiiii 發表於 19-3-6 17:11
就係唔夠堅強 同果斷!

由一開始發現就要 同佢離 無機會比先係最正確既做法 !連時間都唔使浪費 亦唔需要 ...

不過小心佢會同你搶仔

複式洋房

Boyiiiii 發表於 19-3-6 17:11
就係唔夠堅強 同果斷!

由一開始發現就要 同佢離 無機會比先係最正確既做法 !連時間都唔使浪費 亦唔需要 ...

但起碼搬回香港令男人知道你是認真的已經很厲害!大住肚不要太激動,安心期待bb出世,小朋友來臨的喜悅會變成你嘅人生重點,到坐月後才好好跟先生辦手續!加油(emoji)(emoji)

複式洋房

hawflakes 發表於 19-3-6 17:33
不過小心佢會同你搶仔

我同屋企人 一早傾好左
個bb係 老爺奶奶屋企大會比係香港幸福!
都以 我地無話搶唔搶。bb將會係大陸生活

複式洋房

KatriKit 發表於 19-3-6 17:36
但起碼搬回香港令男人知道你是認真的已經很厲害!大住肚不要太激動,安心期待bb出世,小朋友來臨的喜悅會 ...

我係將所有野都爆晒出黎比佢屋企人 知再走!

我係認真架!女人個心都死。仲有咩好講

侯爵府

祝福你

既然都講晒小三果part,咁不如講下你地當初點識

複式洋房

pollyly 發表於 19-3-6 20:15
祝福你

既然都講晒小三果part,咁不如講下你地當初點識

我老公係我去西藏果時既包車司機
哈哈 十二日行程。覺得佢超有責任感
超厲害。可以為左客人 趕路無怨言
趕路意思 係每日開 十六個鐘up 而西藏既山路係好爛 同埋超多彎路 一個唔留神就會飛落山果隻

有一晚個客棧廁所塞左 通知佢之後
唔使一分鐘 佢就敲我地度門
佢自己黎幫我地通次所

之後 去到最後幾日 佢就問我同唔同佢去電單車環遊中國。 跟左佢去摩旅之後 半個月我地就好自然一齊左

完左摩旅 佢就跟我黎香港 話要見我老豆
甘見完 佢就帶左我番佢屋企見佢親戚朋友
拍左年幾 就求婚。聽日就係結婚一周年 啦

首頁
34567...13

尾頁

跳至