婆媳關係

跳至

首頁
12345...11

尾頁

大宅

原本因為我今胎陀仔, 我99對我勁好.....咁你對我好時,我又會對你好囉. 唔知係咪好過頭, last week佢打比C6, 話我大嫂 check 左有早期子宮頸癌. 我C6當然好難過, 跟住我99就話:

99: 你大嫂想去私家醫院做手術, 要八萬蚊. 你大佬冇錢, 你兩公婆不如幫佢比啦.
C6: [O嘴] 我之前成日叫大佬大嫂買保險, 乜冇買到咩?
99: 你而家仲講X呢d廢話做乜X野, 你比唔比Y?
C6: 忽然間去邊到搵八萬蚊比你?
99: 你老婆都去私家醫院生啦, 咁你即係預左筆錢, 咁啦叫你老婆今次去政府醫院生, 筆錢就比左你大嫂用啦.
C6: [超O嘴, 但知道再講都 sai 氣, 所以應承左比錢]

然後經典喇~
99: 仲有, 我同你大佬大嫂商量過, 咁你大嫂以後都冇得生 (佢冇生過bb), 我地既諗法係, 你老婆仲後生, 不如你地今次個bb比左你大佬大嫂, 你地再生過囉. 橫惦個bb都係姓X.

今次我C6終於發火, 鬧到佢呀媽死死下, 然後cut線

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

叫你99自己生俾佢啦!!

珍珠宮

你99係米痴線架???-(

男爵府

痴線架, 好彩你c6無陪佢顛。

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 princessash 於 09-4-27 13:53 發表
原本因為我今胎陀仔, 我99對我勁好.....咁你對我好時,我又會對你好囉. 唔知係咪好過頭, last week佢打比C6, 話我大嫂 check 左有早期子宮頸癌. 我C6當然好難過, 跟住我99就話:

99: 你大嫂想去私家醫院做手術, 要八 ...

唔係ma...咁都講得出...:;pppp:

珍珠宮

好彩你c6仲有d清醒, 自己個仔俾人?

無錢根本唔應該去私家做手術啦, 仲攪咁多野? 你99真係痴架.

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真好笑,商量好先通知你哋。

子爵府

你99同你大佬都痴
無的咪去領養law

伯爵府

好媽媽勳章

佢咁都講得出口,
而家咩年代呀,
佢不如叫個大仔娶多個,
幫佢生咪得囉,
但最怕到時話冇錢,
又係問你地攞.

禁止訪問

男爵府

同你99講, 不如叫你老公叫大佬做老豆啦
橫掂同姓tim, 血緣又一樣
仲咁大個唔使養tim
short short 地架

仲有呀, 連幾萬都要你地比
叫佢政府啦, 又平又設備好
無$$仲學人養仔~~~~
呂通要你地比$$佢養仔呀
佢地簡直係癲, "昂", "賢"

伯爵府

第1, 你大嫂應該去政府做手術, 因為佢地無$$$, 同埋, 做完手術, 都要覆診, 咁到時邊個俾$$$先?? 又係你地2公婆俾呀???
第2, 既然都無$$$做手術, 點會有$$養bb呢??
第3, 你99同大佬大嫂都痴 x 線, 俾左bb佢, 叫佢唔好發癲啦.

男爵府

:;pppp: 死啦死啦!!!痴線99!!!老土到死!!

子爵府

樓住..你99唔係正常人!!
真係"典典地"

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

應該連果8萬都唔好俾. 大嫂冇錢可以去政府度醫.
你99要你地俾咗個仔大伯, 真係好嘞, 咁你C6終於可以見到你99無理嘅表現.

珍珠宮

係囉~~ 同你99講, 叫佢大仔娶個2奶啦~~

大宅

邊有可能咁架,你99係唔係傻,叫佢自己生個比個仔,
我頭先同老公講佢地話冇可能,一係自己唔生,生得出都唔會比人,同姓又點,點都唔係自己親生, 唔好話個個係仔,係女都唔會比人,成日見到,明明係自己個仔,就要比人叫亞叔,冇可能既事

別墅

你99同大伯係咪傻架 咁嘅野都講得出口, 佢有冇顧下你同你C6嘅感受呀

好彩你C6係個正常人, CUT佢線, 真係睬佢都傻

男爵府

佢地一睇就知睇得多"幕後大老爺"啦
比個仔人~~~

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主,

妳62仲健唔健在, if yes, 叫佢包多几隻9, 開枝散葉吧la, 仲有病個個點止大嫂一個, 仲有2件都要捉佢地去青山check下!! short上腦!!:;pppp: :;pppp: :;pppp:

首頁
12345...11

尾頁

跳至