影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

親子王國15週年勳章

每次download咗,如冇wifi就要響首頁先開到,即圖1,但我download 咗套舊劇灰姑娘,圖1冇撳入圖2就只得資料冇得睇,點算請指教?thx!

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

oiyau2005 發表於 19-3-4 09:48
每次download咗,如冇wifi就要響首頁先開到,即圖1,但我download 咗套舊劇灰姑娘,圖1冇撳入圖2就只得資料 ...
係放大鏡打劇名, 再睇, 呢個apps 係咁, 所以我次次出門都會play 左套劇開頭幾秒, 再按暫停, 按返出手機畫面, 上車後入返apps 度睇

公爵府

親子王國15週年勳章

coo1068 發表於 19-3-4 09:53
係放大鏡打劇名, 再睇, 呢個apps 係咁, 所以我次次出門都會play 左套劇開頭幾秒, 再按暫停, 按返出手機畫面 ...

我平時都係咁,但唔覺意撳咗,攪完一輪終於得,但我已上到深圳。thx!

子爵府

虎到金來勳章

圖一,右下角,按「追劇」。

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

oiyau2005 發表於 19-3-4 09:58
我平時都係咁,但唔覺意撳咗,攪完一輪終於得,但我已上到深圳。thx!

你個app係咪無update過?我個版面同你唔同,我有緩存果欄,就算無wifi都無問題㗎

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

stella816 發表於 19-3-4 11:34
你個app係咪無update過?我個版面同你唔同,我有緩存果欄,就算無wifi都無問題㗎

...

我冇wifi 都係咁睇吾到

珍珠宮

coo1068 發表於 19-3-4 12:12

咁奇怪,我去旅行dl定上機睇都無問題喎,你有無緩存嗰欄?

珍珠宮

coo1068 發表於 19-3-4 12:12

我剛發現韓劇tv有兩個aqp你地用邊個?我用第一個

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

請問你地喺邊度dl韓劇tv個app架?

請問有無link?唔該嗮!

象牙宮

stella816 發表於 19-3-4 12:15
...

存左,但一冇wifi 就係追劇度按入,冇左

象牙宮

stella816 發表於 19-3-4 12:25
我剛發現韓劇tv有兩個aqp你地用邊個?我用第一個

第一個

珍珠宮

coo1068 發表於 19-3-4 13:27
第一個

咁奇怪大家都係iphone你ios幾多?

公爵府

親子王國15週年勳章

stella816 發表於 19-3-4 12:15
...

之前唔係咁,update咗反而係

珍珠宮

oiyau2005 發表於 19-3-4 13:53
之前唔係咁,update咗反而係

你呢個app最新版本?我係最新同ios12.1.4。試下剷雪左再裝得嗎?

首頁

尾頁

跳至