懷孕前後

跳至

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

前期有左去劉醫生度檢查 又話太小睇唔到有可能宮外孕 嚇得我 咩檢查都做曬又抽埋血 現在過埋年去照過有胚心胚芽 抽血都OK 就孕酮有點低 現在都有藥補 現在準備又打算去睇醫生拿轉介信去公立排床位 好驚遲左又做唔到大檢查 but聽點f話鄭醫生都好好噶 luoluo亂咁轉唔轉醫生呢?你地去睇私家有無同樣的案例啊

大宅

2019新春慶豚圓

wing1990 發表於 19-3-4 10:43
前期有左去劉醫生度檢查 又話太小睇唔到有可能宮外孕 嚇得我 咩檢查都做曬又抽埋血 現在過埋年去照過有胚心 ...

我朋友之前第一次去產檢又係去劉玉鳳度又係話太細得3週幾咩都睇唔到

過兩個禮拜去第二個醫生度已經照到7週幾有心跳好正常

複式洋房

super_cat 發表於 19-3-4 10:53
我朋友之前第一次去產檢又係去劉玉鳳度又係話太細得3週幾咩都睇唔到

過兩個禮拜去第二個醫生度已經照到7 ...

係啊 我噶陣時就係咁 嚇得我驚驚

大宅

我見之前有人讚鄭昆瑜,你可以search吓

複式洋房

HOPEFORBB 發表於 19-3-4 11:16
我見之前有人讚鄭昆瑜,你可以search吓

OK 唔該曬

別墅

2019新春慶豚圓

wing1990 發表於 19-3-4 10:43
前期有左去劉醫生度檢查 又話太小睇唔到有可能宮外孕 嚇得我 咩檢查都做曬又抽埋血 現在過埋年去照過有胚心 ...

鄭昆瑜係幾好 細心有經驗~

複式洋房

chanlazy 發表於 19-3-7 00:04
鄭昆瑜係幾好 細心有經驗~

我都聽人講過 but我約不上

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊